Direcció General de Comunicació

Concurs per la creació de la imatge gràfica de la Diada

Aquest dimecres finalitza el termini per presentar candidatures per a la creació de la imatge gràfica de la Diada Nacional de Catalunya 2022

query_builder   4 juliol 2022 10:52

event_note Nota de premsa

Aquest dimecres finalitza el termini per presentar candidatures per a la creació de la imatge gràfica de la Diada Nacional de Catalunya 2022

  1. L’obra guanyadora serà escollida per un Jurat de set membres entre deu finalistes
  2. És el primer cop que la imatge gràfica de l’Onze de Setembre sorgeix d’una acció participativa

Aquest dimecres, 6 de juliol a les 15.00 h, finalitza el termini per presentar candidatures amb vista al concurs que el Govern ha obert als professionals del disseny i de la comunicació visual per crear la imatge gràfica de la Diada Nacional de Catalunya de l’Onze de Setembre de 2022. El Departament de la Presidència va convocar fa uns dies el concurs obert, en el qual poden participar tant persones físiques com jurídiques. L’obra guanyadora serà escollida per un Jurat de set membres entre deu finalistes. Es tracta del primer cop que la imatge de la Diada nacional sorgeix d’una acció participativa

En una primera fase, els participants hauran de presentar, de forma anònima, un portfoli amb un mínim de dos i un màxim de vuit projectes anteriors de campanyes gràfiques i de direcció d’art en disseny gràfic i comunicació visual.

Entre aquests participants, el Jurat triarà deu finalistes que, en una segona fase, se’ls lliurarà un brífing i hauran d’elaborar una proposta creativa per a un cartell de 70x100 cm, així com la idea d’aplicació gràfica en altres formats (digitals i físics).

Es valorarà la qualitat conceptual i formal, la funcionalitat i l’aportació i innovació de les propostes finalistes. El guanyador serà l’adjudicatari d’un contracte menor de serveis de 5.000 euros (IVA exclòs) per desenvolupar totes les aplicacions que es derivin de la difusió de la imatge de la Diada, mentre que cadascun dels finalistes rebrà una compensació econòmica de 2.100 euros (IVA exclòs) per presentar la proposta. L’obra seleccionada es donarà a conèixer al setembre.

El Jurat estarà format per set persones, tres de les quals seran professionals reconeguts del sector externs a la Generalitat; tres membres designats entre el personal que presta serveis a la Generalitat de Catalunya, i la persona que n’exercirà la Secretaria, que actuarà amb veu però sense vot.

Aquest concurs s'ha organitzat amb l'assistència i suport de Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del FAD, per la seva experiència i reconeixement dins del sector.

Anunci de la licitació:

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=103330218&lawType

1  

Fitxers adjunts

DOSSIER CONCURS DIADA

DOSSIER CONCURS DIADA
PDF | 259656

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia