Protecció Civil

Activada l'Alerta del PLASEQCAT per un incendi en una fàbrica de La Llagosta (Vallès Oriental)

query_builder   6 juliol 2022 02:16

event_note Nota de premsa

Activada l'Alerta del PLASEQCAT per un incendi en una fàbrica de La Llagosta (Vallès Oriental)

  1. El foc a l’empresa està totalment desenvolupat i hi treballen 21 dotacions dels Bombers de la Generalitat
  2. S’ha recomanat el confinament de la població i s’ha demanat el tall de la línia de tren, molt propera al lloc de l’incendi


Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’Alerta del Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) per un incendi a l’empresa Hebrón S.A situada al carrer Girona de La Llagosta.

L’empresa es dedica a la fabricació de diferents productes químics i està cremant totalment, provocant una gran columna de fum.

Al lloc es troben treballant 21 dotacions dels Bombers de la Generalitat entre les quals efectius del GROS (Grup Operatiu de Suport) i del GRIT (Grup Riscos Tecnològics).

El telèfon d’emergències 112 ha rebut el primer avis de l’incendi a les 00.31 hores, i en total s’han rebut una seixantena de trucades a causa del foc i fum visible a la zona.

Els bombers han recomanat el confinament de la població de La Llagosta i s’ha fet tallar la circulació de trens de la R2 que passa molt a prop del lloc de l’incendi.

Segons les primeres informacions no hi ha persones ferides en aquest incendi.

Al lloc també es troben treballant efectius de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia