Economia i Hisenda

Fotografia de l'acte

Infraestrutures.cat, reconeguda per l'Associació Internacional d'Enginyers de l'Energia com a Millor Entitat Pública

query_builder   7 juliol 2022 13:28

event_note Nota de premsa

Infraestrutures.cat, reconeguda per l'Associació Internacional d'Enginyers de l'Energia com a Millor Entitat Pública

  1. El guardó ha estat concedit durant la celebració del Congrés Internacional d’Enginyeria Energètica que per primer cop té lloc a Barcelona


El Comitè Organitzador de l’Associació Internacional d’Enginyers de l’Energia ha concedit a Infraestructures.cat el premi a la “Millor Entitat Pública” en el decurs del III Congrés Internacional d’Enginyeria Energètica (iENER) que se celebra aquests 6i 7 de juliol a Barcelona.

Fotografia de l'acte{"name":"2022/07/07/13/26/858a13a9-9b80-451d-a6c3-a4ff4d84b052.jpg","author":"Departament d'Economia i Hisenda","type":"0","location":"0","weight":206915}

El guardó reconeix la trajectòria de l’empresa pública adscrita al Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat i encarregada de l’execució de les obres del Govern i del manteniment dels seus equipaments públics, i valorala seva tasca com a tractora dels projectes relacionats amb l’eficiència energètica. L’Associació considera que Infraestructures.cat ha estat capaç d’impulsar la innovació com a eix per mitigar el canvi climàtic a nivell global.

El guardó, que va ser entregat ahir durant la celebració d’un sopar que va tenir lloc a Barcelona, va ser recollit per Ignasi Roger com a director d’Equipaments i Serveis Energètics d’Infraestructures.cat i per Oriol Güell, cap de la Divisió de Serveis Energètics i Innovació.

El Congrés Internacional d’Enginyeria Energètica, organitzat per l’Association of Energy Engineers amb la col·laboració de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), se celebra a la ciutat comtal per primer cop i té com a eixos temàtics els edificis sostenibles, la generació de renovables, les solucions de la mobilitat sostenible, la descarbonització i els combustibles verds del futur.

El programa de les jornades inclou la presentació, per part de la Divisió de Serveis Energètics d’Infraestructures.cat, d’una ponència en l’àmbit de la digitalització energètica dels equipaments per a la gestió energètica, que ha estat escollida entre més de 50 propostes de debat presentades als organitzadors.


1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 298530

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia