Drets Socials

La consellera Cervera a Preixana

La consellera Violant Cervera visita Preixana

query_builder   9 juliol 2022 20:37

event_note Nota de premsa

La consellera Violant Cervera visita Preixana

La consellera ha participat en la inauguració de quatre apartaments turístics i una agrobotiga: “Turisme i comerç de proximitat són aliats imprecindibles per generar oportunitats i futur als pobles”


La consellera Cervera a Preixana {"name":"2022/07/09/20/35/e2297a83-f642-495e-adf6-d40d5a456fdd.jpg","author":"Drets Socials ","type":"0","location":"0","weight":541250}

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha visitat avui el municipi de Preixana (Urgell), on ha participat en la inauguració de quatre apartaments turístics (16 places d’allotjament) i una agrobotiga finançades amb el PUOSC. Cervera ha destacat que projectes com aquest “són una oportunitat per revitalitzar els pobles i el territori, per oferir noves activitats econòmiques i dinamitzar les terres de Lleida en un entorn com l’espai natural dels secans de Belianes-Preixana i les pedreres”.

L’actuació s’ha realitzat a Cal Vallverdú, una casa del segle XVII ubicada al centre del municipi i servirà per revitalitzar aquest nucli històric. Cervera ha assenyalat la importància per aquests municipis de disposar de serveis de proximitat: “Turisme i comerç de proximitat són aliats imprecindibles per generar oportunitats i futur als pobles, especialment per la gent gran que hi viuen”. “Gaudir de bons serveis facilita que les persones puguin viure on vulguin i fins que vulguin”, ha reblat la consellera.

A l'acte han assistit el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé; el vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre; el director territorial de Drets Socials a Lleida, Joan Segura, i l'alcalde de Preixana, Jaume Pané.

3  

Imatges

La consellera Cervera a Preixana

La consellera Cervera a Preixana 508669

La consellera Cervera a Preixana

La consellera Cervera a Preixana 483194

La consellera Cervera a Preixana

La consellera Cervera a Preixana 579551

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia