Direcció General de Comunicació

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja.

El Govern impulsa "La portaveu respon" amb l'objectiu d'apropar l'activitat política a la ciutadania

query_builder   13 juliol 2022 17:19

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa "La portaveu respon" amb l'objectiu d'apropar l'activitat política a la ciutadania

  1. La portaveu Patrícia Plaja respondrà les consultes que els ciutadans facin arribar a través del correu portaveu@gencat.cat
  2. La proposta, que s’ha impulsat des de la Direcció General de Comunicació del Govern, neix amb la voluntat de crear un espai comunicatiu obert i bidireccional entre el Govern i qualsevol ciutadà del país, i fomentar la participació ciutadana i la transparència


El Govern ha impulsat La portaveu respon amb l’objectiu d’apropar l’activitat política a la ciutadania i de respondre de manera directa les inquietuds o dubtes que puguin tenir sobre el Govern i la seva activitat. Es tracta d’un nou espai comunicatiu on la mateixa portaveu, Patrícia Plaja, serà l’encarregada de respondre directament les consultes que els ciutadans facin a través del correu portaveu@gencat.cat sobre aquelles qüestions que impulsa la Generalitat de Catalunya tant en clau de país com a nivell territorial.

La proposta neix amb la voluntat de crear un espai comunicatiu obert i bidireccional entre el Govern i qualsevol ciutadà i fomentar, d’aquesta manera, la transparència i la participació ciutadana. La portaveu, per tant, ara no només respondrà a les preguntes dels periodistes sinó que també atendrà els dubtes que li faci arribar la ciutadania.

Plaja ha manifestat que “com a administració tenim la responsabilitat d’estar al costat de qualsevol ciutadà i, per això, els hem de facilitar eines com La portaveu respon que trenquen aquesta barrera que sempre ha existit entre l’administració i la política, i la ciutadania”.

En aquest sentit, la portaveu del Govern ha dit que iniciatives com aquestes “ens permeten mostrar-nos com el que som: persones al servei de la ciutadania”. I ens permeten també –ha afegit- “trencar amb la desafecció vers la política i complir amb el nostra feina com a servidors públics”.

Les respostes a les preguntes ciutadanes es faran a través de vídeos que gravarà la mateixa portaveu i que es difondran a través de les xarxes socials institucionals de Govern. Durant els darrers dies ja s’ha estat fent una crida a la participació i està previst que en breu es publiquin ja les primeres respostes a les qüestions que s’han plantejat.

La portaveu respon és el primer projecte amb el que la Direcció General del Govern està obrint una nova etapa comunicativa amb l’objectiu d’incorporar nous formats i aproximar la figura de la portaveu i de l’acció política del Govern a la ciutadania de Catalunya.

1  

Imatges

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja.

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja. 9852191

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia