· El detingut està presumptament relacionat amb altres tres atracaments similars al barri de Cappont durant els darrers dies

· L’home va ingressar a presó per aquests fets

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Lleida van detenir el passat dimecres un home de 40 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Pels volts de les 17.30 hores del mateix dia, els Mossos van ser alertats per un atracament en un supermercat del carrer Sant Joan de Mata de Lleida. Segons l'avís, un individu va passar per caixa amb diversos productes i de sobte va treure una arma de foc curta i va intimidar la caixera exigint-li la recaptació.

Ràpidament dues patrulles, que estaven fent un dispositiu preventiu de robatoris al barri de Cappont, es van adreçar al lloc i van detenir el presumpte lladre, que encara es trobava dins la botiga. Quan el van escorcollar, li van trobar en una butxaca una pistola petita, que en realitat era un encenedor que simulava ser una pistola.

Un cop en dependències policials, agents de la Unitat d’Investigació de Lleida, van trobar indicis que relacionaven el detingut amb altres tres atracaments. Aquests van ser perpetrats els dies 8, 11 i 12 de juliol, en establiments comercials del barri de Cappont.

Totes les botigues eren de productes d’alimentació. En dos casos va amenaçar els treballadors amb una pistola i en un altre va esgrimir un ganivet, per sostreure els diners que hi havia a la zona de caixes.

El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida qui va decretar el seu ingrés a presó.


Àrea de Comunicació

Lleida, 17 de juliol de 2022

1  

Imatges

Els Mossos d'Esquadra detenen un home que acabava de perpetrar un atracament en un supermercat de Lleida amb una pistola simulada

Els Mossos d'Esquadra detenen un home que acabava de perpetrar un atracament en un supermercat de Lleida amb una pistola simulada 452316