1. El cap de l’Executiu participa a la cloenda del 25è aniversari de Localret

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha encapçalat l'acte de cloenda del 25è aniversari de Localret, consorci format per les administracions locals de Catalunya per millorar l'impuls de la societat de la informació i la transformació digital dels municipis, on ha reivindicat la “capacitat de sumar” dels municipis catalans per “fer dels problemes compartits solucions compartides”. Tal i com ha explicat, “Catalunya és un país cohesionat, ple d’oportunitats i amb unes potencialitats enormes, gràcies a tota la feina feta pensant i actuant pel país sencer”.

El president Aragonès durant l'acte de cloenda del 25è aniversari de Localret.
El president Aragonès durant l'acte de cloenda del 25è aniversari de Localret.
{"name":"2022/07/19/20/52/9b0426e1-e2ba-49e6-a5ab-f6d6d5ea8b99.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":70215}

El cap de l’Executiu ha aprofitat la seva presència a l’acte per agrair la tasca de Localret, “un referent de com es vertebra i es transforma el país” perquè “feu avançar el país generant oportunitats per a tothom i oportunitats arreu”.

Durant la seva intervenció, el president de la Generalitat ha recordat que Localret va néixer el 1997 amb “una clara visió de futur” i “una inequívoca vocació de servei públic”, que la van portar a treballar per fer arribar la cobertura de telefonia mòbil i la fibra òptica arreu del país, així com millorar cooperació administrativa i la transformació digital de l’administració. En paraules del president, “una aposta tan valenta com encertada”.

A l'acte, que s’ha celebrat al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, també hi participat el president de Localret, Jaume Oliveras.