Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

Altres Acords de Govern

query_builder   13 juliol 2010 14:03

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Foment de la investigació en nanociència
 
El Govern ha acordat la signatura d’un conveni per tal de mantenir la col·laboració amb la Fundació Privada Institut Català de Nanotecnologia per al desenvolupament d’activitats de recerca i transferència de coneixements en l’àmbit de la nanociència entre Catalunya i Aragó.
 
El Govern considera que la nanociència representa una de les àrees més dinàmiques en el panorama de la investigació actual, que obre un ventall enorme de possibles utilitzacions en diverses branques de la ciència com la física, la química, la biologia i l‘enginyeria, i entén que els resultats de les investigacions en nanociència resultaran claus per al desenvolupament tecnològic i industrial en el futur més proper. Aquest conveni s’emmarca en el Pla de Recerca i Innovació de Catalunya 2010-2013.
 
 
Cessaments
 
El Govern ha acceptat el cessament de Josep Maria Jové i Lladó com a director de Polítiques Sectorials del Departament de Vicepresidència, a voluntat pròpia. Amb aquest cessament, les competències de la Direcció General de Polítiques Sectorials seran assumides per la Direcció General d’Acció Departamental.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia