Bombers

Una dona mor en un incendi al seu habitatge, a Torelló (Osona)

query_builder   24 juliol 2022 10:55

event_note Nota de premsa

Una dona mor en un incendi al seu habitatge, a Torelló (Osona)

Una dona de 68 anys ha perdut la vida aquesta matinada a resultes d’un incendi ocorregut al seu habitatge, un pis del carrer Comte Borrell de Torelló (Osona).

L’avís ha estat a les 07.44 h. Un testimoni ha avisat que sortia fum d’un balcó d’un tercer pis. Immediatament, s’han activat 6 dotacions de Bombers de la Generalitat (tres camions d’aigua, una autoescala i dos vehicles de transport de personal). En arribar a lloc, l’edifici era ple de fum i molts dels veïns n’havien sortit pel seu propi peu, però els efectius n’han ajudat a sortir la resta. En accedir al pis afectat per l’incendi hi han trobat una persona estesa al rebedor.

Personal mèdic ha atès la víctima però, finalment, no s’ha pogut fer res per la seva vida. Mentrestant, els efectius d’extinció atacaven les flames i s’asseguraven que no hi hagués ningú més al pis. L’incendi s’ha donat per extingit a les 08.09 h i ha afectat tot l’habitatge. Els Bombers han revisat la resta de pisos i ventilat l’edifici.

En l’operatiu hi ha pres part també efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha aportat una ambulància i un helicòpter medicalitzat, i cossos de seguretat. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació del sinistre.

Cerdanyola del Vallès, 24 de juliol de 2022

10.30 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia