Bombers

Un home mor en estavellar-se l'ultralleuger que pilotava, a Moià (Moianès)

query_builder   24 juliol 2022 15:02

event_note Nota de premsa

Un home mor en estavellar-se l'ultralleuger que pilotava, a Moià (Moianès)

Un home de 74 anys ha perdut la vida aquest matí quan l’ultralleuger que pilotava s’ha estavellat a prop del Camp de Vol del Prat de la Plana, a Moià (Moianès).

A partir de les 9.57 h, el telèfon d'emergències 112 de Catalunya ha rebut diversos avisos sobre la caiguda d’una aeronau a les immediacions d’aquest recinte. Immediatament, dues dotacions de Bombers de la Generalitat han accedit al lloc del sinistre i han muntat una línia d’aigua i escuma per evitar ignicions per una fuita de combustible. Per la seva banda, els serveis mèdics han intentat la reanimació de la víctima, però no s’ha pogut fer res per la seva vida.

La investigació del sinistre, del qual se’n desconeixen les causes, està en mans de la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos d’Esquadra. Quan es doni l’ordre de retirar la màquina, una dotació de Bombers de la Generalitat supervisaran que no se’n derivin riscos pel vessament de combustible.

En l’operatiu hi ha participat, a més dels Bombers de la Generalitat, diverses dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha proporcionat un helicòpter medicalitzat, i cossos de seguretat.

Cerdanyola del Vallès, 24 de juliol de 2022

15.00 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia