Delegació al Penedès

Delegat del Govern al Penedès

La Delegació del Govern al Penedès avança en el desplegament dels serveis territorials amb el nomenament d'un nou director

query_builder   26 juliol 2022 13:20

event_note Nota de premsa

La Delegació del Govern al Penedès avança en el desplegament dels serveis territorials amb el nomenament d'un nou director

El delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, ha destacat el compliment dels objectius que s’havien establert ara fa un any i el compliment del calendari previst per al desplegament dels serveis territorials

Durant la roda de premsa, s’ha presentat al nou director dels Serveis Territorials d’Educació al Penedès

Imatge del delegat
El delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, durant la roda de premsa en què s'ha presentat el balanç del primer any de legislatura.
{"name":"2022/07/26/13/40/44bac94a-3276-4eab-a555-4d6f016387ea.jpeg","author":"Delegació del Govern al Penedès","type":"0","location":"0","weight":272817}

El delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, ha fet balanç aquest dimarts, 26 de juliol, en roda de premsa de la tasca feta al territori en el primer any de legislatura i ha destacat que els objectius que es van proposar ara fa un any s’han aconseguit, entre ells, el compliment del calendari previst per al desplegament dels serveis territorials.

En el primer any de legislatura, la Delegació del Govern es va proposar quatre objectius molt definits. “Eren unes metes ambicioses, però hem treballat per poder-les complir en el primer any de legislatura”, ha remarcat el delegat Alquézar. Aquests objectius eren: la concreció del desplegament dels serveis territorials, la creació d’una dinàmica de treball a través dels consells de direcció, l’establiment d’una política de proximitat al servei de tots els territoris i la planificació territorial com a cohesió territorial.

Alquézar ha assenyalat que amb el nomenament del nou director dels Serveis Territorials d’Educació al Penedès es reafirma el compromís del Govern en el desplegament i es fa un pas més cap al desplegament dels Serveis Territorials. D’aquesta manera, s’avança cap a l’equitat territorial, cap a la cohesió del territori i cap a la igualtat d’oportunitats entre municipis i comarques. Alquézar també ha fet referència a la importància de comptar amb dades específiques de la vegueria per poder traspassar al Govern i a les diferents conselleries les necessitats que es detectin al Penedès.

En la seva intervenció, David Alquézar, també ha assenyalat algunes de les actuacions que s’han fet des de la delegació, com les 85 visites territorials a alcaldies i consells comarcals per detectar de les necessitats del territori i donar suport als diferents ens locals i comarcals. El delegat també ha ressaltat les diverses accions territorialitzades a la vegueria del Govern, com l’ampliació de places universitàries al territori (fins a 80), la inversió a la vegueria de 7,8 milions d’euros de Fons Next Generation, la inversió de 2,5 M d’€ pel desplegament de la Xarxa Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) a la Vegueria Penedès pel període 2022 – 2025, la creació d’una oficina de l’Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) a Sitges i la planificació de la regió sanitària pròpia.

Josep Maria Colomé, nou director dels Serveis Territorials d’Educació al Penedès

Nascut a la Granada l’any 1971, Josep Maria Colomé, el nou director dels Serveis Territorials d’Educació al Penedès, és Enginyer d’Electrònica, Enginyer Superior de Telecomunicacions i té un màster en Direcció i Administració d’Empreses. Colomé té experiència en l’àmbit educatiu, del 2014 al 2021 va desenvolupar tasques de coordinació a l’Institut Milà Fontanals de Vilafranca del Penedès i, del 2021 fins a l’actualitat ha estat coordinador TIC del Centre de Formació d’Adults Anoia d’Igualada.

2  

Imatges

Delegat del Govern al Penedès amb una representació dels directors dels Serveis Territorials

Delegat del Govern al Penedès amb una representació dels directors dels Serveis Territorials 947027

Delegat del Govern al Penedès durant la roda de premsa.

Delegat del Govern al Penedès durant la roda de premsa. 272817

1  

Fitxers adjunts

Dossier de premsa

Dossier de premsa
PDF | 933513

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia