Per tal de garantir que les persones interessades puguin participar al concurs de fotografia organitzat pel Palau Robert a la recerca de la Mirada Jove, se n’amplia el termini fins al 31 d’agost.


El concurs compta amb diferents categories: cultura, ecologia, ciència, feminisme i societat. Hi pot participar qualsevol persona d’entre 18 i 35 anys, nascuda o resident a Catalunya, excepte els treballadors del Palau Robert o de qualsevol empresa relacionada directament o indirectament amb la iniciativa.

Els participants han de publicar una foto al seu perfil d’Instagram en la que etiquetaran al Palau Robert i incloure el hashtag de la secció en la qual participen i el títol de la fotografia (per exemple: #Ecologia - Títol: Turisme a la Barceloneta).

Es valoraran fins a 3 publicacions per persona. Entre tots els participants que etiquetin al Palau Robert se seleccionaran les imatges més votades, 3 finalistes per categoria. El jurat designat serà l’encarregat d’atorgar el primer, segon i tercer premi per cada categoria.

Els guanyadors i finalistes exposaran les seves obre, després de l’estiu, al Jardí del Palau Robert. Les bases del concurs poden consultar-se al web de Palau Robert.