Palau Robert

Gràfica Nova Pantalla

Es pot visitar fins al 4 de setembre a la Sala 3 del Palau Robert

L'exposició Nova pantalla arriba als 83.000 visitants!

query_builder   27 juliol 2022 09:30

event_note Nota de premsa

Es pot visitar fins al 4 de setembre a la Sala 3 del Palau Robert

L'exposició Nova pantalla arriba als 83.000 visitants!

Nova Pantalla s’ha convertit en un dels grans èxits expositius de l’any 2022. Es tracta la primera gran exposició dedicada a la indústria del videojoc a Catalunya, i ha assolit ja, des de la seva inauguració, els 83.000 espectadors. El seu objectiu és apropar a tots els públics el procés de creació que hi ha darrere d’un videojoc, donar a conèixer els perfils professionals que hi participen i celebrar les grans produccions d’èxit internacional fetes pels estudis catalans.


Per aconseguir-ho, convida als visitants a submergir-se en aquest món a través d’instal·lacions immersives, continguts interactius i jocs. L’exposició té un clar caràcter divulgatiu i lúdic amb la finalitat d’arribar tant a aficionats com a totes aquelles persones que mai s’han acostat al mitjà interactiu.

Amb l’activitat celebrada el proppassat dia 26 sobre “La diversitat de gènere i el col·lectiu LGTBIQ+ en el món del videojoc” es donen per finalitzades les activitats paral·leles que s’han dut a terme al llarg del mes de juliol, però les persones interessades encara podran gaudir de l’exposició fins al 4 de setembre.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia