Incasòl

Imatge aèria del sector els Plans de la Sala de Sallent

L'INCASÒL ven a Inversiones Económicas Holding Grupo MTA, SL una parcel·la industrial dels Plans de la Sala, a Sallent

query_builder   29 juliol 2022 13:55

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL ven a Inversiones Económicas Holding Grupo MTA, SL una parcel·la industrial dels Plans de la Sala, a Sallent

  1. L’empresa preveu invertir quatre milions d’euros en la parcel·la i crear uns 50 llocs de treball

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’empresa Inversiones Económicas Holding Grupo MTA, SL han signat el contracte de compravenda de la parcel·la 2.1.A del sector d’activitat econòmica Plans de la Sala, situat a Sallent (Bages). La parcel·la té una extensió de 13.014,08 m2 i s’ha venut per un milió d’euros.

Imatge del sector els Plans de la Sala de Sallent

Inversiones Económicas Holding Grupo MTA, SL, un holding d’empreses que s’especialitza en el tractament d’aigües, té la intenció d’utilitzar aquest nou solar per a créixer i ampliar la seva activitat. Així, des de l’empresa, pretenen que l’adquisició els serveixi per a seguir amb el creixement sostingut que han previst per als pròxims anys.

Després de la compra, l’empresa invertirà quatre milions d’euros en la parcel·la, i calcula que, un cop hi arrenquin la seva activitat, generarà uns 50 llocs de treball nous.

El sector els Plans de la Sala és un sector altament atractiu per a les empreses, ja que es troba connectat amb la C-16 (Eix del Llobregat) i la C-25 (Eix Transversal), dos grans eixos de comunicació en carretera. A més, també acull el centre de logística LOGIS Bages, un equipament de nou hectàrees i una única nau de 53.000 m2, que és propietat de CIMALSA.

1  

Imatges

Imatge del sector els Plans de la Sala de Sallent

Imatge del sector els Plans de la Sala de Sallent 3306459

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 393114

`