Un dona de 67 anys i de nacionalitat espanyola va morir ahir a la nit a la platja de Terramar de Sitges.

L’avís al telèfon d’emergències 112 es va rebre a les 21:46 hores per una dona inconscient a l’aigua. Segons la persona que va donar l’avís, el cos va ser tret de l’aigua per altres banyistes.

Al lloc es van desplaçar 3 unitats terrestres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que van confirmar la mort de la dona. Fins al lloc també es van desplaçar la comitiva judicial i els Mossos d’Esquadra.

La platja de Terramar de Sitges disposa de servei de vigilància, però en el moment del succés ja havia finalitzat el servei.

Protecció Civil de la Generalitat recorda la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Podeu consultar-les al visor de platges de Protecció Civil on hi ha la informació de la bandera que hi oneja, serveis que ofereix, i enguany també si la platja té l’aforament complet.

Si observeu que algú es troba malament o té dificultats per sortir de l’aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida. En el bany, cal tenir present sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.