Protecció Civil

Foto de recurs

Mor un home en una platja de Sitges (Garraf)

query_builder   30 juliol 2022 17:00

event_note Nota de premsa

Mor un home en una platja de Sitges (Garraf)

Un home de 74 anys i de nacionalitat espanyola ha mort aquest migdia a la platja de Terramar de Sitges ofegat, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques.

L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 13:33 hores per un home inconscient a l’aigua. Segons les primeres informacions, l’home s’ha trobat malament mentre es banyava i ha perdut la consciència. Tot seguit l’han tret de l’aigua.

El servei de socorrisme ha iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A la seva arribada, el SEM ha continuat amb les maniobres de reanimació, que han resultat infructuoses. A més de les 3 unitats del SEM, fins al lloc s’han desplaçat la Policia Local i la Guàrdia Civil, que es fa càrrec de les diligències policials.

La platja de Terramar de Sitges disposa de servei de vigilància i avui oneja la bandera verda, per les bones condicions per al bany.

Protecció Civil de la Generalitat recorda la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades. No us banyeu si us trobeu malament o noteu cansament. Si sou dins l’aigua i us trobeu malament o noteu símptomes estranys, sortiu ràpidament.

Podeu consultar-les al visor de platges de Protecció Civil on hi ha la informació de la bandera que hi oneja, serveis que ofereix, i enguany també si la platja té l’aforament complet.

Si observeu que algú es troba malament o té dificultats per sortir de l’aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida. En el bany, cal tenir present sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia