Mossos d'Esquadra

Detenció

Els Mossos d'Esquadra detenen dos joves i n'investiguen tres més per insultar i agredir un grup de ballarins a Figueres

query_builder   4 agost 2022 11:16

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen dos joves i n'investiguen tres més per insultar i agredir un grup de ballarins a Figueres

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Comissaria General d’Informació de la Regió Policial de Girona van detenir ahir dos homes i van investigar un altre home i dues dones, tots menors d’edat menys un de 21 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques i un delicte de lesions.

Els fets van tenir lloc el passat 3 de juliol, al voltant de les 8 del vespre, quan un grup de ballarins que participava en un festival organitzat a la ciutat de Figueres van rebre insults de caràcter homòfob durant la seva actuació. Els autors eren un grup de joves que també els van molestar i escridassar durant tota l’actuació.

La nit posterior a l’espectacle els ballarins de la companyia de dansa van ser abordats quan tornaven cap al seu allotjament pel mateix grup de joves, format per tres nois i dues noies, que els van agredir i insultar.

Els ballarins, que estaven de gira, van denunciar l’agressió davant la Policia Nacional d’Alacant que posteriorment va traspassar la informació i la investigació als mossos per tal de localitzar i detenir els possibles autors dels fets. Com a resultat de la investigació es van localitzar els cinc joves.

El detingut major d’edat declararà davant el jutjat d’instrucció encarregat de conèixer el cas i els menors d’edat seran citats per declarar davant la Fiscalia de Menors a Girona.

Àrea de Comunicació

Girona, 4 d’agost de 2022

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia