Territori

Flota de transport de mercaderies circulant per l'autopista

Territori obre una convocatòria d'ajuts per a associacions del transport de mercaderies

query_builder   8 agost 2022 09:58

event_note Nota de premsa

Territori obre una convocatòria d'ajuts per a associacions del transport de mercaderies

  1. Són subvencions per a la realització d’estudis sobre el sector, activitats de formació o projectes per a fomentar la internacionalització
  2. La dotació total és de 750.000 euros
El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha obert una convocatòria de subvencions per a la realització d’activitats de les associacions professionals del sector del transport de mercaderies per carretera.

Es tracta d’ajuts que poden anar destinats a la realització d’estudis i activitats per a la millora del sector; activitats de formació; el foment de la internacionalització dels associats i la organització de fires i certàmens; i la realització d’activitats vinculades a la difusió dels projectes que desenvolupa l’associació.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de setembre de 2022 a través de l’adreça de tràmits de la Generalitat. La resolució es notificarà en un termini màxim de tres mesos.

La dotació total de la convocatòria és de 750.000 euros. El pagament de la subvenció es tramitarà un cop l’activitat hagi estat executada i justificada. No obstant, es podrà sol·licitar el pagament d’una bestreta del 100% en el moment de formalitzar la sol·licitud. El termini per executar l’activitat és fins al 30 de juny de 2023.

A Catalunya operen actualment mes de 20.000 empreses dedicades al transport de mercaderies per carretera, amb una flota total que supera els 50.000 vehicles. Les subvencions tenen com a objectiu enfortir el moviment associatiu i afavorir les actuacions orientades a la modernització del sector, i la seva promoció mitjançant accions d’impuls a la formació i al coneixement i difusió de les noves tendències i requeriments tecnològics i mediambientals.


1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en PDF "Territori obre una convocatòria d¿ajuts per a associacions del transport de mercaderies"

Nota de premsa en PDF "Territori obre una convocatòria d¿ajuts per a associacions del transport de mercaderies"
PDF | 311788

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia