Agents Rurals

Mapa Pla Alfa per dijous 18 d'agost

Se suspèn l'activació del nivell 3 del Pla Alfa a la comarca de l'Alt Empordà

query_builder   17 agost 2022 21:11

event_note Nota de premsa

Se suspèn l'activació del nivell 3 del Pla Alfa a la comarca de l'Alt Empordà

Les pluges registrades aquesta tarda han propiciat l’anul·lació de les mesures que entraven en vigor aquest dijous a les 00.00 hores

A causa de la pluja caiguda al nord-est de Catalunya aquesta tarda de dimecres 17 d’agost, se supèn l’activació del nivell 3 del Pla Alfa que havia d’entrar en vigor aquest dijous 18 d’agost a les 00.00 hores. La mesura s’havia d’adoptar a 17 municipis de l’Alt Empordà per un increment del perill d’incendi forestal al nord-est de Catalunya, motivat per l’entrada de vent de tramuntana. En concret, s’activava el nivell màxim previst pel Pla Alfa per perill extrem d’incendi forestal als municipis de: Cadaqués, Cantallops, Colera, el Port de la Selva, Espolla, Garriguella, la Jonquera, la Selva de Mar, Llançà, Palau-saverdera, Pau, Portbou , Rabós, Roses, Sant Climent Sescebes, Vilajuïga i Vilamaniscle.

A més, els Agents Rurals també tancaven els accessos als espais naturals del cap de Creus i l’Albera. No obstant, amb les precipitacions registrades aquesta tarda, se suspenen aquestes mesures i ambdós espais naturals restaran amb els accessos oberts.


1  

Imatges

Mapa Pla Alfa per dijous 18 d'agost

Mapa Pla Alfa per dijous 18 d'agost 265727

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia