Direcció General de Comunicació

Centres educatius

El Govern destina 11,4 milions d'euros a la construcció i millora de tres centres educatius

query_builder   20 juliol 2010 14:41

event_note Nota de premsa

El Govern destina 11,4 milions d'euros a la construcció i millora de tres centres educatius

  
  • Aprova la construcció d’un institut a Calldetenes i d’una nova escola a Reus, i l’ampliació de l’Escola Castellciutat de la Seu d’Urgell
  • Els nous centres donaran servei a 810 alumnes
 
El Govern ha aprovat la signatura de dos convenis que permetran construir un nou institut a Calldetenes (Osona) i una nova escola a Reus (Baix Camp). A més, ha acordat l’ampliació de l’Escola Castellciutat de la Seu d’Urgell (Alt Urgell). El Govern destinarà a aquestes tres projectes 11,4 milions d’euros. En total, 810 alumnes es beneficiaran d’aquestes actuacions.
 
Actuació
Inversió
Construcció d’un institut a Calldetenes
5.400.000 €
Construcció d’una nova escola a Reus
5.437.713 €
Ampliació de l’Escola Castellciutat
   614.916 €
TOTAL
11.452.629
 
Un nou institut a Calldetenes
 
El Govern ha autoritzat la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament de Calldetenes que permetrà construir un nou institut de tres línies d’ESO en aquesta població. El nou centre tindrà capacitat per a 360 alumnes i donarà servei a les poblacions de Calldetenes, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i Vilanova de Sau. El Govern hi destinarà 5,4 milions d’euros. L’alumnat, fins ara, es trobava en unes instal·lacions provisionals.
 
Construcció d’una nova escola a Reus
 
D’altra banda, el Govern ha donat llum verd a la signatura del conveni que permetrà la construcció d’una nova escola a Reus. El centre, que tindrà dues línies d’infantil i primària, permetrà escolaritzar 450 alumnes. El Govern aportarà 5,4 milions d’euros per a la construcció d’aquest nou equipament.
 
El nou centre donarà servei a les necessitats d’escolarització del barri Jardins de Reus, una de les zones de major creixement de la capital del Baix Camp, i que fins ara no tenia cap centre educatiu.
 
Ampliació de l’Escola Castellciutat de la Seu d’Urgell
 
Finalment, el Govern ha aprovat l’ampliació de l’Escola Castellciutat de la Seu d’Urgell. Amb un pressupost de 614.916 euros, les actuacions tenen com a objectiu ampliar les instal·lacions del centre. L’escola, a més, és la seu de la Zona Escolar Rural, per la qual cosa es construirà una sala polivalent on tindran lloc les reunions de coordinació del personal docent. Aquesta actuació també preveu fer millores a l’accés i al vestíbul del centre per tal de millorar-ne l’accessibilitat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia