Bombers

Bombers de la Generalitat GRAE i efectius de parc actuen al rescat d'un home mort a Santa Cristina d'Aro

Un home mor a la Cala del Senyor Ramon, a Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà)

query_builder   28 agost 2022 17:50

event_note Nota de premsa

Un home mor a la Cala del Senyor Ramon, a Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà)

Els Bombers de la Generalitat rescaten el cos de la víctima, un veí de Badalona de 64 anys

A Camprodon, s'ha anat a buscar un home que duia setmanes vivint en una tenda de campanya i no es trobava bé

Els Bombers de la Generalitat han treballat avui en el rescat d’un home que ha perdut la vida mentre accedia per un corriol a la Cala del Senyor Ramon, al terme municipal de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà).

A les 14.47 hores, els Bombers han estat alertats de la caiguda d’un home per un fort pendent, i que anava acompanyat per un menor. Immediatament s’ha activat l’helicòpter de rescat amb personal del GRAE (Grup d’Actuacions Especials) i tres dotacions terrestres dels parcs de Vall d’Aro i Tossa de Mar.

L’home, de 64 anys i veí de Badalona, s’hauria precipitat d’una alçada d’uns 20 metres. El menor no ha caigut i no ha patit cap mal. En arribar a lloc, els efectius terrestres de Bombers han iniciat la recerca de la persona accidentada. Mentrestant, un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ja es trobava al lloc de l’accident. En accedir a la víctima, GRAE i efectius mèdics han realitzat tasques de reanimació durant aproximadament 10 minuts, sense resultat.

Una vegada autoritzats pels Mossos d’Esquadra, els efectius de Bombers han assegurat la víctima i han realitzat l’extracció del cos per terra.

Rescat d’un home que vivia en una tenda de campanya a Camprodon

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat han rescatat avui un home que duia temps vivint en una tenda de campanya a Camprodon (Ripollès) i presentava problemes de salut. Uns excursionistes que caminaven pel Pla d’en Plata han donat l’avís a les 10.45 h i han proporcionat la ubicació de l’indret. Immediatament, els efectius de GRAE han volat fins allà i a les 11.13 h ja eren al costat de la víctima, un home de 39 anys i veí de Calonge (Baix Empordà). Els GRAE han procedit a l’extracció mitjançant gruatge i han traslladat el ferit al parc de Bombers d’Olot, on s’esperava l’ambulància del SEM, que seguidament l’ha menat a l’hospital d’Olot. En l’operatiu hi ha pres part també Mossos d’Esquadra, que han identificat la víctima.


Cerdanyola del Vallès, 28 d’agost del 2022

17.00 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia