Empresa i Treball

080 Connect

El showroom 080 Barcelona Fashion Connect s'estrenarà en format televisiu en la seva 5a edició virtual

query_builder   8 setembre 2022 09:30

event_note Nota de premsa

El showroom 080 Barcelona Fashion Connect s'estrenarà en format televisiu en la seva 5a edició virtual

• L’esdeveniment de Moda unificarà i centralitzarà les presentacions de les marques participants en un plató televisiu

• La jornada se celebrarà el 20 d'octubre

El dijous 20 d’octubre se celebrarà una nova edició del 080 Barcelona Fashion Connect, el showroom organitzat per la Fundació per a la Innovació Tèxtil (FITEX) amb el suport del Departament d’Empresa i Treball, i el Clúster català de la Moda (MODACC). La trobada comercial virtual, que s’emmarca dins de les activitats prèvies al 080 Barcelona Fashion, s’estrenarà amb un format de show televisiu.

L’esdeveniment, que unificarà i centralitzarà les presentacions de les marques participants en un plató, facilitarà que aquestes puguin presentar la seva identitat i col·leccions des d’un mateix espai, en comptes de fer-ho des de les seves seus com en les edicions anteriors.

Aquest format virtual, que comptarà amb la participació d'una trentena de marques catalanes de moda i complements, és una oportunitat per presentar davant de persones compradores d'arreu del món les seves col·leccions per a la temporada vinent i facilitar la internacionalització de la moda catalana.

Al llarg de la jornada, les marques podran explicar online els seus trets distintius i presentar les seves col·leccions durant 15 minuts i, a més, també podran fer trobades bilaterals amb els compradors inscrits: agents, distribuïdors, representants de plataformes d’e-commerce i altres perfils professionals, amb alta capacitat de compra internacional.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és facilitar l’accés a nous mercats; acompanyar les empreses en el procés de transformació digital; i generar oportunitats de negoci internacionals a través de l’exportació de marques de moda catalanes.

Per completar aquest esdeveniment virtual, del 20 d’octubre al 20 de novembre, les marques podran incorporar documents i vídeos d’interès per als agents, a través de la plataforma on se celebrarà l’esdeveniment. A més, les persones compradoresamb diferències horàries respecte Europa podran visualitzar els continguts quan sigui més escaient.

El director de Modacc, David García, ha destacat que “el creixement de la Moda Catalana ha de venir necessàriament per l’increment de les vendes internacionals, és per això que la promoció internacional de les nostres marques aprofitant la 080 ha de ser una prioritat ”

El showroom 080 Barcelona Fashion Connect és el primer acte que se celebra en el marc de la 30a edició del 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 24 al 27 d’octubre i que enguany recupera el seu format presencial.



Segueix-nos a les xarxes socials___________________________

  1. Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/
  2. Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat
  3. Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
  4. Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion
  5. Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/
  6. Twitter: @empresacat
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia