Delegació del Govern davant la Unió Europea

Concert de Laura Andrés l'1-O a Brussel·les

La Delegació del Govern davant la UE organitza un concert de la pianista Laura Andrés l'1-O a Brussel·les

query_builder   12 setembre 2022 11:54

event_note Nota de premsa

La Delegació del Govern davant la UE organitza un concert de la pianista Laura Andrés l'1-O a Brussel·les

  1. La sabadellenca presentarà el seu darrer treball #blanc, Premi Enderrock al millor disc de música clàssica contemporània, i avançarà el seu nou àlbum Kintsugi, una tècnica japonesa centenària que recorda la importància de la resiliència


  1. L’acte tindrà lloc el dissabte 1 d’octubre, Dia internacional de la música, a les 20.00 hores a la sala Le Bouche à Oreille de Brussel·les
Concert de Laura Andrés l'1-O a Brussel·les
Concert de Laura Andrés l'1-O a Brussel·les
{"name":"2022/09/12/10/44/044c4567-f91c-4d2c-92bc-44fea20d29a6.jpg","author":"Govern","type":"0","location":"0","weight":128373}


La Delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea organitza un concert de la pianista Laura Andrés a Brussel·les el proper 1 d’octubre, Dia internacional de la música. L’acte tindrà lloc a les 20.00 hores a la sala Le Bouche à Oreille de Brussel·les (Rue Félix Hap / Félix Hapstraat, 11 – Etterbeek).

La pianista sabadellenca presentarà a la capital belga el seu primer disc, #blanc, reconegut amb el Premi Enderrock al millor disc de música clàssica-contemporània, i avançarà temes de l’àlbum en què està treballant actualment i que es titularà Kintsugi. El kintsugi és una tècnica centenària del Japó consistent a reconstruir i embellir amb pasta d’or peces de ceràmica trencades que recorda la importància de la resiliència com a pas previ a la recomposició i el ressorgiment.


Laura Andrés

Pianista i compositora, actualment Laura Andrés està treballant, component i preparant el seu nou àlbum, Kintsugi, que està previst per a finals d’any. El 2021 va publicar el seu primer treball discogràfic #blanc, reconegut a l’edició d’enguany dels Premis Enderrock. #blanc neix en plena pandèmia de la Covid-19, en un moment d’incertesa per a la humanitat en què l’única sortida és la creativitat: imaginar en un llenç blanc tot allò que ens ajudarà a reconstruir-nos”, explica Laura Andrés.

Andrés també treballa a duet amb la cantant Beth, amb qui han fet un disc de cançons per a dones que porta per títol Natural Women. És pianista de tributs per a Candelight sessions, on interpreta temes clàssics i moderns de músics com Yann Tiersen, Ludovico Einaudi o Coldplay.

Ha treballat amb companyies de teatre com La Cubana i Dagoll Dagom, ha estat pianista per a ballarins i actors a l’Institut del Teatre de Barcelona, i professora dels programes de televisió Operación Triunfo i A2Veus.

Per assistir al concert cal inscriure’s en aquest enllaç.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia