Direcció General de Comunicació

Jordi Bedmar

El Govern fa una crida a la reconstrucció de confiances per a continuar avançant cap a la independència

query_builder   13 setembre 2022 20:44

event_note Nota de premsa

El Govern fa una crida a la reconstrucció de confiances per a continuar avançant cap a la independència

  1. Laura Vilagrà: “Tenim el deure i la vocació d’escoltar a tothom, però també l’encàrrec i ambició de liderar un país cap als seus objectius de benestar, progrés i llibertat”
  2. El Govern s’emplaça a continuar treballant amb les entitats independentistes per a reconstruir confiances


La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha comparegut al Palau de la Generalitat després de la reunió entre el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i les principals entitats independentistes (ACN, AMI i Òmnium), per a compartir l’estratègia independentista del Govern de la Generalitat i escoltar les propostes de les entitats.

Vilagrà ha recordat la importància del Govern com a “actiu imprescindible per enfortir el projecte i atraure-hi més ciutadans” i que té el “deure i la vocació d’escoltar a tothom, a la Catalunya sencera, però també l’encàrrec i ambició de liderar un país cap als seus objectius de benestar, progrés i llibertat”. D’aquesta manera, la consellera ha reiterat la utilitat del Govern per a “avançar en el camí cap a la independència i millorar el dia a dia per sumar encara a més gent”.

La consellera de la Presidència ha insistit que “com a Govern atenem i representem la pluralitat i diversitat del moviment, no ens podem equivocar d’adversari” i ha refermat la necessitat de “reconstruir les confiances per poder seguir avançant”. Vilagrà ha assenyalat que “a dia d’avui només hi ha una estratègia definida per a assolir la independència”.

Per tant, el Govern ha demanat a les entitats independentistes una proposta definida i concreta per tal d’escoltar-la i poder valorar-la. En aquest sentit, la consellera ha traslladat la voluntat de tots quatre actors a continuar treballant i ha conclòs que “el Govern està plenament disposat a obrir aquesta línia de treball per a reconstruir confiances”.

2  

Imatges

HC Vilagrà durant la roda de premsa

HC Vilagrà durant la roda de premsa 118251

HC Vilagrà durant la roda de premsa (2)

HC Vilagrà durant la roda de premsa (2) 101200

`