La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i el secretari d’Habitatge i Inclusió Social, Carles Sala, han mantingut avui una reunió amb representants de l’associació municipalista Arc Metropolità.

Durant la trobada, s’ha posat de manifest la necessitat de treballar conjuntament des de les diferents administracions per donar resposta a les necessitats d’habitatge i d’habitatge social, amb mesures com la promoció de la rehabilitació d’edificis o posar els pisos de grans tenidors a l’abast de les comunitats. També s’ha plantejat la possibilitat d’establir nous models de gestió en polítiques socials que puguin ser compartits i equilibrin els nivells de prestació entre els diferents municipis.

La consellera Violant Cervera amb representants de l'Arc Metropolità.{"name":"2022/09/14/18/21/1a2acdad-5608-4472-9030-a95661a19097.jpg","author":"Drets Socials","type":"0","location":"0","weight":166243}


Violant Cervera ha destacat que “un dels principals problemes del nostre país és la manca d'habitatge de lloguer social i per trobar solucions cal que col·laborem. Volem treballar de la mà dels municipis per corregir el dèficit de lloguer social per la millora del benestar de la ciutadania.”

La presidenta de l’Arc Metropolità i alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha explicat que “avui hem abordat la necessitat de posar tots els recursos perquè l’accés a l’habitatge deixi de ser un element de desigualtat entre la ciutadania. I aquí crec que totes les administracions hem d’estar alineades per donar suport a qui ho necessita i els municipis hem de comptar amb eines i recursos suficients per poder fer més pisos protegits”.

Per part d’Arc Metropolità, també han assistit a la reunió el vicepresident de l’entitat i alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; el secretari-tresorer i alcalde de Mataró, David Bote; l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell; l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio; la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat de Terrassa, Lluïsa Melgares; les regidores de Serveis Socials i d’Habitatge de Rubí, Yolanda Ferrer i Annia Garcia; el regidor d’Acció Social de Sabadell, Eloi Cortés; i el regidor d’Urbanisme i Habitatge de Vilanova i la Geltrú, Xavier Serra, entre altres representants municipals.

1  

Imatges

Reunió de la consellera Violant Cervera amb representants de l'Arc Metropolità.

Reunió de la consellera Violant Cervera amb representants de l'Arc Metropolità. 131789