Empresa i Treball

EMT

Conseller Torrent: "És una prioritat del Govern acompanyar la transició del sector de l'automoció i captar noves oportunitats industrials"

query_builder   15 setembre 2022 13:14

event_note Nota de premsa

Conseller Torrent: "És una prioritat del Govern acompanyar la transició del sector de l'automoció i captar noves oportunitats industrials"

  1. El titular d’Empresa i Treball ha fet aquestes declaracions durant la presentació del 3er Baròmetre Auto Mobility Trends 2022


El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat que “és una prioritat del Govern, i en particular del Departament, acompanyar en la transició al sector de l’automoció i oferir suport a la captació d’oportunitats industrials vinculades a ell”.

Torrent ha fet aquestes declaracions durant la presentació aquest matí del 3er Baròmetre Auto Mobility Trends 2022 a Casa Seat, on també ha explicat que el Govern ajuda al sector en tres eixos claus: l’orientació, l’estímul a la inversió i la formació.

Pel que fa a l’orientació, el conseller ha indicat que “ajudem al sector i al conjunt de la indústria cap a on ha d’anar” i ha recordat que “recentment hem signat el Pacte Nacional per a la Indústria 2022-2025, amb 152 mesures concretes i més de 3.000 milions d’euros, amb l’objectiu de situar-nos al 25% del VAB l’any 2030”.

El titular d’Empresa i Treball ha afirmat que l’estímul a la inversió “ha de servir per reposicionar i estar presents en tota la cadena de valor”. Així mateix, ha posat en valor la línia de reindustrialització impulsada pel Departament i l’esforç per captar nous projectes industrials.

I pel que fa al darrer eix, el de la formació, Torrent l’ha qualificat com a “fonamental” ja que “hem d’acompanyar als treballadors i treballadores per tal que puguin adquirir les habilitats i els recursos necessaris per adaptar-se als canvis que s’estan produint en el sector”. “I en aquesta línia, el Centre Formació Professional d’Automoció Martorell serà clau”, ha dit Torrent.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter:@empresacat | @treballcat



1  

Imatges

El conseller Torrent durant la seva intervenció

El conseller Torrent durant la seva intervenció 3157514

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia