Palau Robert

gràfica

El 23, 24 i 25 de setembre, als Jardins

Els Jardins de Palau Robert acullen la 'Barra de Vins Catalans de la Mercè'

query_builder   20 setembre 2022 12:28

event_note Nota de premsa

El 23, 24 i 25 de setembre, als Jardins

Els Jardins de Palau Robert acullen la 'Barra de Vins Catalans de la Mercè'

El proper divendres, 23 de setembre, obrirà les portes la ‘Barra de Vins Catalans de la Mercè’ als Jardins del Palau Robert, una acció que complementarà les exposicions, concerts i altres esdeveniments que tindran lloc en aquest punt neuràlgic de la ciutat de Barcelona durant els dies de La Mercè.

La ‘Barra de Vins Catalans de la Mercè’ serà un espai on tastar i descobrir vins catalans de diferents varietats i elaboracions i conèixer les principals característiques i territoris de les Denominacions d’Origen del vi de Catalunya.

La Barra de Vins Catalans de la Mercè, organitzada per l’INCAVI amb el suport del Palau Robert, estarà oberta divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre, de 12 a 20 hores; excepte divendres al vespre, que tancarà a les 22 hores. L’espai s’ha dissenyat per esdevenir un lloc on fer una pausa i gaudir d’una copa de vi mentre es gaudeix de les Festes de la Mercè de Barcelona o de les activitats que el Palau Robert ofereix durant aquests dies festius. 

L’accés a la Barra de Vins de la Mercè és públic i gratuït i hi haurà una zona de compra de tiquets i lloguer de copes.

Aquesta acció s’emmarca en el nou enfocament transformador de l’INCAVI #Horitzó2025 en l’àmbit de la promoció que es defineix, entre d’altres, en un programa d’accions per potenciar el reconeixement del vi català que tindrà en compte nous moments de consum i diferents públics amb activitats repartides al llarg del temps. En aquest programa, Barcelona és un punt estratègic on tindran lloc diferents esdeveniments al llarg de l’any.

Dates i horari

Divendres 23 de setembre de 12 a 22h

Dissabte 24 de setembre de 12 a 20h

 Diumenge 25 de setembre de 12 a 20h


Lloc

Jardins del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107, Barcelona)


Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia