Enguany es viurà la Mercè més familiar al Palau Robert. El matí del 24 de setembre es podrà gaudir artísticament de la ciutat en totes les seves dimensions, a partir de tres activitats simultànies, creatives, participatives, col·lectives i per a totes les edats, pensades per a celebrar com cal la Festa Gran de Barcelona.


  1. Amb un fil podem arribar a teixir tota una història per connectar-nos: Descobriu-ho a l’Espaitelers, amb Què fas Carlota, un espai de fils per teixir la ciutat, sols o en companyia, en uns grans telers.
  2. Per als amants del dibuix que vulguin experimentar amb diferents tècniques, eines i estils, la proposta és fer un mural col·lectiu amb Les Rupestres! La Clara Tanit i la Mireia Pons són expertes en art i il·lustració de gran format i amb elles donarem forma a la ciutat dibuixada.
  3. I seguint amb el dibuix, encadenarem diferents universos creatius tot entrant dins la ment d’una altra persona i representant sobre el paper el que ella està imaginant. L’artista Sandra Partera ens mostrarà el camí per arribar a aquesta ciutat imaginada.


I és que, si per la Mercè la gran protagonista és Barcelona, el Palau Robert i les famílies participants fan un homenatge en majúscules a la ciutat: dibuixada, imaginada o teixida!

Totes les activitats es faran al Jardins de Palau Robert, a partir de les 11h i fins a les 14h. L’accés hi és lliure i gratuït.