Palau Robert

Gràfica

El matí del dissabte 24 de setembre, tallers creatius per celebrar la Festa Major de Barcelona

La Mercè en família, als Jardins del Palau Robert

query_builder   21 setembre 2022 09:38

event_note Nota de premsa

El matí del dissabte 24 de setembre, tallers creatius per celebrar la Festa Major de Barcelona

La Mercè en família, als Jardins del Palau Robert

Enguany es viurà la Mercè més familiar al Palau Robert. El matí del 24 de setembre es podrà gaudir artísticament de la ciutat en totes les seves dimensions, a partir de tres activitats simultànies, creatives, participatives, col·lectives i per a totes les edats, pensades per a celebrar com cal la Festa Gran de Barcelona.


  1. Amb un fil podem arribar a teixir tota una història per connectar-nos: Descobriu-ho a l’Espaitelers, amb Què fas Carlota, un espai de fils per teixir la ciutat, sols o en companyia, en uns grans telers.
  2. Per als amants del dibuix que vulguin experimentar amb diferents tècniques, eines i estils, la proposta és fer un mural col·lectiu amb Les Rupestres! La Clara Tanit i la Mireia Pons són expertes en art i il·lustració de gran format i amb elles donarem forma a la ciutat dibuixada.
  3. I seguint amb el dibuix, encadenarem diferents universos creatius tot entrant dins la ment d’una altra persona i representant sobre el paper el que ella està imaginant. L’artista Sandra Partera ens mostrarà el camí per arribar a aquesta ciutat imaginada.


I és que, si per la Mercè la gran protagonista és Barcelona, el Palau Robert i les famílies participants fan un homenatge en majúscules a la ciutat: dibuixada, imaginada o teixida!

Totes les activitats es faran al Jardins de Palau Robert, a partir de les 11h i fins a les 14h. L’accés hi és lliure i gratuït.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia