Incasòl

Imatge aèria del sector industrial Avinguda de les Garrigues a Cervera.

L'INCASÒL i la Paeria de Cervera formalitzen la compravenda de la nau on hi ha el Centre d'Empreses Innovadores i serveis municipals

query_builder   21 setembre 2022 13:46

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL i la Paeria de Cervera formalitzen la compravenda de la nau on hi ha el Centre d'Empreses Innovadores i serveis municipals

El paer en cap de Cervera, Joan Santacana Vélez, i la directora de l’Institut Català del Sòl, Mercè Conesa i Pagès, han signat la compravenda de la nau B, corresponent a la parcel·la 20, del sector industrial Avinguda de les Garrigues de Cervera. La superfície de la nau és de 8.428 m2 i la venda s’ha fet per un import de 925.706,88 euros.

Durant els darrers anys, des del 2009, la Paeria tenia llogada la nau a l’Incasòl. En aquesta nau estan ubicats diferents serveis municipals: el Centre d’Empreses Innovadores (CEI), amb mòduls per a set empreses i despatxos per a reunions i sala d’actes; els serveis tècnics de les Àrees de Promoció Econòmica, Fires i Mercats de la Paeria, i el magatzem de la Brigada Municipal. 

El contracte d’arrendament representava una despesa anual d’uns 60.000 euros, partida que penalitzava el capítol de despeses corrents del pressupost municipal. 

Des de la Paeria de Cervera es valora molt positivament el funcionament de les instal·lacions i dels serveis que s’ofereixen, i s’ha optat per l’adquisició de la parcel·la amb l’objectiu d’optimitzar els recursos econòmics. 

Sector Avinguda de les Garrigues

El sector d’activitats econòmiques de l’avinguda de les Garrigues de Cervera té un total de 5,16 hectàrees de superfície, i es troba a l’oest del municipi. Es troba a continuació de la zona industrial de la ciutat, i es troba a peu de l’A-2, així com ben comunicat amb el teixit urbà.

La nau B en qüestió va ser adquirida per l’INCASÒL l’any 2002, junt amb tres naus més, comprades a l’empresa LEAR de Cervera, i la va llogar a Mobel Linea SL.

CEI Cervera

Amb la voluntat de millorar el teixit industrial i econòmic de Cervera i la Segarra, la paeria va impulsar el Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera. Aquest vol donar suport i acompanyament als projectes empresarials, potenciant la implementació de nous projectes i processos innovadors.

21 de setembre de 2022

2  

Imatges

Mercè Conesa i Pagès, directora de l¿INCASÒL, i Joan Santacana Vélez, paer en cap de Cervera, després de firmar la compravenda.

Mercè Conesa i Pagès, directora de l¿INCASÒL, i Joan Santacana Vélez, paer en cap de Cervera, després de firmar la compravenda. 649077

Imatge aèria del sector industrial Avinguda de les Garrigues.

Imatge aèria del sector industrial Avinguda de les Garrigues. 782621

1  

Fitxers adjunts

Nota de Premsa

Nota de Premsa
PDF | 437600