Mossos d'Esquadra

cme

Els Mossos d'Esquadra detenen a la Bisbal d'Empordà un home per una estafa en la reparació d'una teulada malmesa per la pedregada de finals d'agost

query_builder   25 setembre 2022 12:08

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen a la Bisbal d'Empordà un home per una estafa en la reparació d'una teulada malmesa per la pedregada de finals d'agost

· El detingut va inflar els costos de reparació i va facturar material no utilitzat a l’obra


· També se l’investiga per presentar una factura falsa

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir el dia 21 de setembre un home de 21 anys com a presumpte autor d’un delicte d’estafa i d’un delicte de falsificació de document mercantil.


Els mossos van rebre el dia 16 de setembre una denúncia per estafa d’una persona que havia patit danys a la teulada del seu habitatge durant la pedregada del dia 30 d’agost que va afectar la població de la Bisbal.


Per fer la reparació, la víctima va contactar amb una empresa especialitzada en reparació de teulades i que s’anunciava amb tríptics propagandístics pel carrer. Aquesta empresa li va fer un pressupost verbal que ascendia a 3.800 euros.


Un cop finalitzada la reparació, el presumpte estafador va reclamar 1.000 euros més amb l’excusa que la feina havia estat més complicada del previst.


A més, el denunciant va comprovar que s’havia facturat material no utilitzat i, en realitat, els operaris no havien impermeabilitzat ni fixat les teules, només les havien sobreposat a la teulada malmesa.


El passat dimecres es va aconseguir localitzar i detenir un dels autors a la Bisbal.


Els agents també van comprovar que la factura presentada per l’empresa de l’arrestat és falsa i per aquest motiu també se l’investiga per un presumpte delicte de falsificació de document mercantil.


La investigació no es dona per finalitzada, ja que no es descarten més afectats i que es practiquin més detencions.


El detingut, a qui no li consten antecedents, va declarar davant de la policia i serà citat pel jutjat instructor de la causa.Àrea de Comunicació

Girona,25 de setembre de 2022

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia