Mossos d'Esquadra

Els Mossos detenen el presumpte autor d'un homicidi a Sant Adrià del Besòs

query_builder   30 setembre 2022 15:49

event_note Nota de premsa

Els Mossos detenen el presumpte autor d'un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Agents de la Policia de la generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord han detingut un home de 45 anys com a presumpte autor d’un crim que es va produir el 19 de setembre.

Els fets van passar després d’una disputa entre l’arrestat i la víctima al carrer Rosalía de Castro del barri de la Mina a la localitat de Sant Adrià del Besòs. Cap a les 20:00 hores es va produir un tiroteig, en una hora en què hi havia molta gent al carrer. Sortosament no es va haver de lamentar cap altre ferit tot i el risc evident generat per la situació.

La investigació l'ha dut a terme el Grup d’Homicidis de la Unitat Territorial d’Investigació Metropolitana Nord. Els agents han fet una gran quantitat d’indagacions policials durant els darrers deu dies i això ha possibilitat la identificació del presumpte autor dels fets, tot i la manca de col·laboració de l’entorn de la víctima.

La posterior pressió del dispositiu policial de detenció del presumpte autor de l’homicidi, va provocar que es presentés voluntàriament a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell, el 28 de setembre on va quedar detingut fins al seu posterior trasllat i posada a disposició judicial davant del Jutjat d’instrucció número 4 de Badalona.

Àrea de Comunicació,

Barcelona, 30 de setembre de 2022

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia