Delegació del Govern davant la Unió Europea

Govern

Dues centes persones assisteixen al concert de la pianista Laura Andrés a Brussel·les organitzat aquest 1-O per la Delegació del Govern davant la UE

query_builder   2 octubre 2022 08:01

event_note Nota de premsa

Dues centes persones assisteixen al concert de la pianista Laura Andrés a Brussel·les organitzat aquest 1-O per la Delegació del Govern davant la UE

  1. La sabadellenca ha presentat el seu darrer treball #blanc, Premi Enderrock al millor disc de música clàssica contemporània, ha avançat temes del seu nou àlbum Kintsugi, que ens recorda la importància de la resiliència, i ha interpretat temes com L’estaca o L’Emigrant
La pianista Laura Andrés durant el concert
La pianista Laura Andrés durant el concert
{"name":"2022/10/02/07/54/7cfa5ba8-2235-4da3-8c14-7b7aba41acef.jpg","author":"Sandra Guirado","type":"0","location":"0","weight":1533090}


Dues centes persones han assistit aquest dissabte al vespre al concert de la pianista Laura Andrés que la Delegació del Govern davant la Unió Europea ha organitzat aquest 1-O a Brussel·les. El delegat del Govern davant la UE, Gorka Knörr, i el conseller a l’exili Toni Comín han encapçalat l’acte, que s’ha celebrat a la sala Le Bouche à Oreille.

El conseller a l’exili Toni Comín ha remarcat que “avui no commemorem l’1 d’octubre, sinó que el celebrem, perquè l’1-O és una llavor de la qual han de sortir molts fruits”. “Avui celebrem un inici que hem de culminar”, ha afirmat.

El delegat Gorka Knörr ha destacat que “amb la música de la Laura Andrés, que ens recorda la importància de la resiliència i de la resistència, avui volem recordar una jornada important per a la història del país com és l’1 d’octubre”.

En el Dia internacional de la música, la pianista sabadellenca ha presentat a la capital belga el seu primer disc, #blanc, reconegut amb el Premi Enderrock al millor disc de música clàssica-contemporània, i ha avançat també temes de l’àlbum en què està treballant actualment i que es titularà Kintsugi. El kintsugi és una tècnica centenària del Japó que consisteix a reconstruir i embellir amb pasta d’or peces de ceràmica trencades que ens recorda la importància de la resiliència com a pas previ a la recomposició i el ressorgiment.

Laura Andrés ha tancat el concert amb L’estaca, del cantautor i compositor català Lluís Llach.


Laura Andrés

Pianista i compositora, actualment Laura Andrés està treballant, component i preparant el seu nou àlbum, Kintsugui, que està previst per a finals d’any. El 2021 va publicar el seu primer treball discogràfic #blanc, que ha estat reconegut als Premis Enderrock.

Andrés també treballa a duet amb la cantant Beth, amb qui han fet un disc de cançons per a dones que porta per títol Natural Women. També és pianista de tributs per a Candelight sessions, on interpreta temes clàssics i moderns de músics com Yann Tiersen, Ludovico Einaudi o Coldplay. Ha treballat amb companyies de teatre com La Cubana i Dagoll Dagom, ha estat pianista per a ballarins i actors a l’Institut del Teatre de Barcelona, professora del programa Operación Triunfo i més recentment, del programa A2Veus de Televisió de Catalunya.

3  

Imatges

Fotografia 1: Laura Andrés durant el concert

Fotografia 1: Laura Andrés durant el concert 1533090

Fotografia 2: el conseller a l'exili Toni Comín durant la seva intervenció

Fotografia 2: el conseller a l'exili Toni Comín durant la seva intervenció 1660730

Fotografia 3: el delegat Gorka Knörr durant la seva intervenció

Fotografia 3: el delegat Gorka Knörr durant la seva intervenció 1383952

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia