Interior

Interior aplicarà la màxima transparència per esclarir possibles irregularitats en el procés de selecció d'inspectors i intendents al cos de Mossos

query_builder   3 octubre 2022 13:33

event_note Nota de premsa

Interior aplicarà la màxima transparència per esclarir possibles irregularitats en el procés de selecció d'inspectors i intendents al cos de Mossos

La Direcció General de Policia ja treballa en els continguts d’unes noves proves incrementant la seguretat tecnològica

El Departament d’Interior aplicarà la màxima transparència en la investigació per detectar possibles irregularitats en el procés de selecció de nous inspectors/es i intendents/es al cos de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra. Avui s’ha oficialitzat al DOGC la suspensió, per un termini màxim de 15 dies, del procés selectiu per cobrir 24 places de la categoria d’inspector/a i 10 places de la categoria d’intendent/a.

Després dels fets que van tenir lloc en el decurs de la reunió dels tribunals qualificadors del 22 de setembre, la Direcció General de la Policia va encarregar una primera investigació a la Divisió d’Afers Interns. A partir d’aquest primer informe, s’ha decidit la suspensió temporal d’ambdós processos selectius.

Interior considera que “totes les convocatòries internes han de ser justes i igualitàries” i, per tant, cal una “transparència total” en aquest tipus de processos. En aquest sentit, el Departament destaca que l’incident s’ha detectat a temps i, per tant, les possibles irregularitatsno han tingut cap influència en el resultat final del procés selectiu, i que ara “cal que s’investigui fins al fons per poder esclarir els fets i depurar possibles responsabilitats”.

Alhora, la Direcció General de Policia ja està treballant per preparar el contingut d’unes noves proves amb més garanties de seguretat tecnològica.

El Departament confia poder respondre les convocatòries en breu, i confia que es pugui esclarir l’autoria dels fets, en una investigació que està judicialitzada.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia