President

Fageda

President Aragonès: "Per aconseguir una societat igualitària hem de seguir fent polítiques ambicioses de forma compartida amb el tercer sector social"

query_builder   7 octubre 2022 14:04

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Per aconseguir una societat igualitària hem de seguir fent polítiques ambicioses de forma compartida amb el tercer sector social"

  1. El cap de l’Executiu ha visitat avui la cooperativa La Fageda, a la Garrotxa, que enguany celebra el seu 40è aniversari


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha subratllat aquest matí la “força del tercer sector social” a Catalunya i ha reivindicat el seu paper per aconseguir una societat més justa. “El nostre país va aixecar des de les cooperatives, les mutualitats i l’associacionisme, aquells serveis de l’estat del benestar que, en el seu moment, l’Estat no oferia. I ara que tenim la possibilitat de posar aquests serveis a disposició de la ciutadania, també ho hem fer de forma compartida amb el tercer sector social”, ha assegurat.

El president conversa amb dues treballadores de la cooperativa. Autor: Rubén Moreno
El president conversa amb dues treballadores de la cooperativa. Autor: Rubén Moreno
{"name":"2022/10/07/14/01/0ed3c28f-7442-40ff-abb6-cd982088bb07.jpeg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":176125}

Així s’ha expressat el cap de l’Executiu des de la Garrotxa, on aquest matí ha visitat la cooperativa La Fageda, en el marc dels actes commemoratius del seu 40è aniversari.

Després de conèixer el projecte i visitar les seves instal·lacions, Aragonès ha posat La Fageda com a exemple d’”èxit empresarial i social” i ha agraït la seva tasca per promoure “la igualtat d’oportunitats i la integració social” a través “del treball i de l’empoderament”. “Nosaltres volem una societat en què la normalitat vulgui dir que tothom té dret a una vida digna i a participar a la societat en igualtat de condicions. I donar aquest empoderament de ser reconegut com un més, ens ajuda a construir una societat més equitativa, igualitària i inclusiva”, ha destacat.

Per últim, el cap de l’Executiu ha posat en valor que projectes com el de la Fageda “s’han avançat a unes polítiques socials ambicioses” que han tardat a arribar i que ara “les administracions les han de seguir fent de forma compartida amb el tercer sector”. “En aquest país, quan decidim treballar de forma col·lectiva, quan compartim les responsabilitats i fixem grans ambicions, és quan podem fer grans coses”, ha reblat.

3  

Imatges

Salutació al president i a la cofundadora de La Fageda, Carme Jordà

Salutació al president i a la cofundadora de La Fageda, Carme Jordà 3690390

Parlament del president

Parlament del president 2795681

Salutació a treballadores

Salutació a treballadores 3792967

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia