Centre Estudis Opinió

Òmnibus de la Generalitat de Catalunya. 2a onada de 2022.

El CEO publica el segon Òmnibus de 2022

query_builder   11 octubre 2022 16:00

event_note Nota de premsa

El CEO publica el segon Òmnibus de 2022

Avui, dimarts 11 d’octubre, ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió (REO) el segon Òmnibus de la Generalitat de Catalunya de 2022 amb el número 1033, d’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO.

L’Òmnibus és una enquesta que s’elabora a partir de les preguntes que proposen els departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya. Des del CEO, se’ls dona l’oportunitat de preguntar sobre diversos temes del seu interès. D’aquesta manera, els departaments i organismes de la Generalitat poden conèixer l’opinió de la ciutadania sobre diversos aspectes de la seva àrea de gestió.

En aquesta enquesta s’hi inclouen preguntes que fan referència a aspectes com l’ús del català a la UE, la justícia o el món digital, la inseguretat ciutadana, les energies renovables, la percepció de la violència masclista, l’europeisme o el finançament de Catalunya, entre d’altres. A diferència del Baròmetre, l’Òmnibus no conté ni intenció ni estimació de vot.

Per a la realització d’aquesta enquesta es van dur a terme 1.200 entrevistes personals domiciliàries (mètode CAPI) a la població de més de 18 anys resident a Catalunya. El treball de camp es va realitzar entre el 14 de juny i l’11 de juliol de 2022.

Podeu consultar l’estudi complet i totes les dades al web del CEO.

Nota: com a conseqüència de l’actual context polític, hem optat per no realitzar l’habitual roda de premsa. De totes maneres, estem, com sempre, a la vostra disposició per a qualsevol dubte o pregunta que tingueu.

1  

Fitxers adjunts

Òmnibus de la Generalitat de Catalunya. 2a onada de 2022.

Òmnibus de la Generalitat de Catalunya. 2a onada de 2022.
PDF | 6707300

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia