Cultura

imatge

'Diabolik' s'estrena aquest divendres en català

query_builder   12 octubre 2022 12:00

event_note Nota de premsa

'Diabolik' s'estrena aquest divendres en català

Imatge{"name":"2022/10/12/07/46/bc188d77-ef95-4d20-b002-169ea4aa4a7e.jpg","author":"Diabolik","type":"0","location":"0","weight":110591}

Aquest divendres, 14 d’octubre, s’estrena Diabolik en versió doblada al català, amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística. Amb aquesta pel·lícula, les sales de cinema han estrenat, durant aquest any 2022, 61 pel·lícules doblades o subtitulades en català amb el suport del Departament de Cultura.

Diabolik és un lladre amb milers de disfresses i de trucs. Gràcies a les màscares especials, és una mena de camaleó capaç de mimetitzar-se com vol i d’escapar dels adversaris fins i tot en les situacions més perilloses.

Flins & Pinículas distribueix aquesta adaptació cinematogràfica de les aventures del personatge creat per Angela i Luciana Giussani a les sales següents:

  1. Cinesa SOM Multiespai (Barcelona)
  2. ACEC CAT Cines Figueres (Figueres)
  3. Ocine Granollers - El Nord (Granollers)
  4. ACEC Cines Bages Centre (Manresa)
  5. ACEC Cines Olot (Olot)
  6. Cines Axion (Reus)
  7. Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
  8. JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)

Consulteu la cartellera de Cinema en català.


Impuls al doblatge i la subtitulació en català

El català i l'audiovisual són dos dels quatre eixos estratègics del Departament de Cultura per a l'actual legislatura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals. Aquestes línies es van presentar a l'acte "Fem un gir de guió a l'audiovisual en català" amb participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i del secretari de Política Lingüística Francesc Xavier Vila.


Tràiler

Sales on es projecta

Cinema en català

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia