Delegació a Barcelona

Consell Assessor Territorial

Toni Morral posa en valor la tasca de la Delegació del Govern a Barcelona i agraeix la col·laboració dels municipis

query_builder   13 octubre 2022 17:04

event_note Nota de premsa

Toni Morral posa en valor la tasca de la Delegació del Govern a Barcelona i agraeix la col·laboració dels municipis

El delegat del Govern a Barcelona, Toni Morral, ha presidit una nova reunió del Consell Assessor Territorial, en el qual hi participen els ajuntaments i consells comarcals de la demarcació. Durant la reunió, el delegat ha compartit amb els alcaldes i alcaldesses la nova composició del Govern i els canvis de competències de cada departament, agraint també la col·laboració dels municipis “sempre que ho hem necessitat”.

Toni Morral ha explicat que va posar el seu càrrec a disposició del president de la Generalitat després de la consulta interna de Junts amb la que els militants van decidir sortir de Govern, i que ho va fer “per coherència, tot i que sempre he defensat que estant al Govern es pot ajudar més a la ciutadania que no sent-hi”.

El delegat s'ha definit com “una persona de Govern” i ha manifestat el valor que té per a ell l'estabilitat de tot govern, especialment en temps de crisi. També ha afegit que, amb el nomenament del seu relleu, espera que la normalitat de la gestió es pugui recuperar com més aviat millor, ja que “valoro molt positivament la feina feta des de la Delegació, que sempre ha volgut ser útil, fent de pont entre l’Executiu i els ajuntaments per ajudar a resoldre problemes i contribuir al treball transversal entre departaments en aquelles qüestions de territori que necessiten diverses mirades”.

Toni Morral ha dit que vol fer un traspàs molt acurat de tot el sistema de treball implantat a la Delegació del Govern, donat que “malgrat que tot és millorable, estic molt satisfet de tota la tasca realitzada”.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia