President

El president Aragonès durant els actes de cloenda del centenari del GEiEG.

President Aragonès: "El GEiEG és una escola de ciutadania"

query_builder   14 octubre 2022 23:46

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "El GEiEG és una escola de ciutadania"

  1. El cap de l’Executiu assisteix a la cloenda de la celebració del centenari del Grup Excursionista i Esportiu Gironí

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assistit aquesta tarda a la cloenda de la celebració del centenari Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) al complex de Sant Narcís, a Girona on ha destacat l’àmbit esportiu i la dimensió cultural i social del club.

El president Aragonès durant els actes de cloenda del centenari del GEiEG.
El president Aragonès durant els actes de cloenda del centenari del GEiEG.
{"name":"2022/10/14/23/40/601fee99-84bd-4060-9588-f770b13b33ed.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":166702}

El cap de l’Executiu ha ressaltat la tasca del club a l’hora fomentar la pràctica de l’esport, de l’esport de base, que “trasllada valors com l’esforç col·lectiu, l’esforç individual, la constància i el treball”. I ha recordat que molts esportistes formats al club entren després a competir en l’àmbit professional i això, posteriorment, té un retorn de suport en les noves generacions, disciplines i seccions.

El president, que ha reconegut la tasca de l’entitat en l’àmbit cultural, ha destacat també l’esport com a “eina de cohesió social i d’integració”. “El GEiEG també és ciutat i és una escola de ciutadania” perquè és en entitats com aquestes on “des de ben petits s’aprenen valors que ajuden a vertebrar la ciutat, i si ajuden a vertebrar la ciutat de Girona, ajuden a vertebrar el país”, ha afegit.

En el transcurs de l’acte, el president Aragonès ha saludat els membres de les diferents seccions del club, ha visitat les instal·lacions i ha signat el llibre d’honor de l’entitat. El cap de l’Executiu també ha entregat una placa que reconeix la tasca del club durant els seus 100 anys de trajectòria en el món de l’esport.

A l’acte també hi ha assistit el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, la delegada del Govern de la Generalitat, Laia Cañigueral i Olivé, i la secretaria general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, així com autoritats locals i comarcals.

2  

Imatges

El president Aragonès durant l'acte al GEiEG.

El president Aragonès durant l'acte al GEiEG. 182420

El president Aragonès durant l'entrega de la placa que reconeix la tasca del club GEiEG.

El president Aragonès durant l'entrega de la placa que reconeix la tasca del club GEiEG. 87139

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia