Bombers

Un home mor en caure per una canal de muntanya a Cantonigros (Osona)

query_builder   16 octubre 2022 20:35

event_note Nota de premsa

Un home mor en caure per una canal de muntanya a Cantonigros (Osona)

Els Bombers de la Generalitat han localitzat aquesta tarda el cos d’un home de 66 anys que ha mort en precipitar-se per una canal de muntanya a la zona del Santuari De La Mare De Déu De Cabrera, al municipi de Cantonigros (Osona).


Els Bombers han rebut l’avís de l’accident a les 16.16 hores. Immediatament, s’han desplaçat cap a l’indret dos helicòpters de rescat amb personal del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Muntanya i equip mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una dotació terrestre del parc de Vic. Les dues aeronaus han iniciat recerca per la zona seguint les indicacions proporcionades pel testimoni de la muller de l’home accidentat.

Pocs minuts després de les 17 hores, des d’un dels helicòpters han albirat efectes personals de la víctima a prop d’una canal boscosa de caiguda pronunciada. L’helicòpter ha descarregat els efectius i aquests han localitzat i accedit on s’estava la víctima. El metge del SEM n’ha fet la valoració i n’ha dictaminat la mort.

Els Mossos d’Esquadra han aerotransportat la Unitat d’Intervenció de Muntanya (UIM) per d’aixecar l’atestat de l’accident i operar el rescat de manera conjunta amb Bombers. L’arribada de l’ocàs, però, ha interromput el treball dels mitjans aeris i els efectius de la UIM custodiaran durant la nit el cos de l’home accidentat fins que la llum del dia permeti reprendre el rescat.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia