Delegació a Tarragona

Recurs

El Govern aprova les obres de construcció i ampliació de dos centres educatius a Tarragona

query_builder   18 octubre 2022 14:49

event_note Nota de premsa

El Govern aprova les obres de construcció i ampliació de dos centres educatius a Tarragona

  1. L’escola Mare de Déu de la Candela, a Botarell, comptarà amb nou edifici
  2. A Cambrils, a l’Institut La Mar de la Frau s’hi faran obres d’ampliació


El Govern ha aprovat avui, en el marc del Programa d’encàrrecs d’actuacions (PEA), un total de 21 noves construccions i grans actuacions en centres educatius, entre les quals n’hi ha dues a la vegueria de Tarragona. L’escola Mare de Déu de la Candela, a Botarell, tindrà un nou edifici amb unes obres que tindran un cost de 4.206.789 € i l’Institut La Mar de la Frau, a Cambrils, se sotmetrà a unes obres d’ampliació amb un pressupost de 2.198.615 €.

A la resta del país, es construiran 12 nous edificis educatius (6 dotaran d’un edifici d’obra un centre educatiu en mòduls i 6 substituiran un edifici antic amb una nova construcció), hi haurà 7 ampliacions i dues reformes integrals, que comptaran amb un pressupost total de 98.389.936 euros.

Pel que fa a la distribució per tipus de centres, 12 de les obres es duran a terme en escoles, 5 en instituts i 4 seran a instituts escola, distribuïts arreu de Catalunya. Amb aquestes actuacions, es retiraran un total de 41 mòduls prefabricats.

Al marge de les inversions per actuacions en centres aprovades avui pel Govern, el Departament d'Educació té en marxa obres en 65 escoles, instituts i instituts escola arreu de Catalunya, amb una inversió de més de 700 milions d’euros previstos fins l’any 2029.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia