Interior

El Govern nomena les noves directores de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i de la Direcció General de Protecció Civil

query_builder   18 octubre 2022 18:04

event_note Nota de premsa

El Govern nomena les noves directores de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i de la Direcció General de Protecció Civil

El Govern ha aprovat avui el nomenament de Marta Roca i Fina com a directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i el de Marta Cassany i Virgili com a directora general de Protecció Civil.

 {"name":"2022/10/18/18/01/1a874b49-c10f-428a-9959-f1b5c90cf427.jpg","author":"Interior","type":"0","location":"0","weight":933840}

Marta Roca i Fina

Nascuda a Barcelona, l’any 1960. És llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona. Té un Postgrau en Gestió de la Formació a les Organitzacions (UB) i un Mestratge en Funció Directiva (EAPC).

Ha desenvolupat tota la seva carrera professional com a funcionària de la Generalitat de Catalunya. El 1992 va iniciar la seva activitat en l’àmbit de la planificació i gestió de la formació i el coneixement en seguretat. Primer a l’Escola de Policia de Catalunya i posteriorment a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya on ha exercit diferents responsabilitats. Ha estat cap del Servei de Coordinació Docent (1998-2010), cap el Servei de Formació Bàsica (2010-2012), Responsable de Formació Universitària (2012-2016) i des del 2016 subdirectora general de Formació Universitària, Recerca i Gestió del Coneixement.

Anteriorment també havia estat als Departaments de Treball, Presidència i Agricultura, Ramaderia i Pesca.

 {"name":"2022/10/18/18/01/05c870fb-964b-41f3-948b-8ec47242160f.jpg","author":"Interior","type":"0","location":"0","weight":292235}

Marta Cassany i Virgili

Nascuda a Tarragona, l’any 1970. És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, té un Màster en Gestió i Dret Local (UAB), i un Màster universitari en Dret Ambiental, per la Universitat Rovira i Virgili,programa de Doctorat en Dret. Així mateix, compta amb un Postgrau Universitari en Gestió Gerencial Local i Funció Directiva (UAB) i un Postgrau en Gestió de Personal al servei de les Entitats Locals (UAB).

Cassany ha desenvolupat tota la seva carrera professional a la Generalitat de Catalunya. Va iniciar-se com a tècnica dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Justícia. Posteriorment, va treballar com a tècnica del Gabinet Jurídic a Tarragona del Departament de la Presidència i secretària del Jurat d'Expropiació de Catalunya. Més tard, va ser cap de secció de gestió econòmica, obres i manteniment dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Justícia. També ha estat jurista del Centre Penitenciari de Tarragona igerent del Centre Penitenciari d'homes de Barcelona.Ha treballat com a cap del Servei de Coordinació dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, com a directora dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i com a Secretària d'Afers socials i Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. En l’actual legislatura ha estat directora dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Tarragona.

Dona classes com a professora associada de Dret Administratiu a la Universitat Rovira i Virgili iés formadora interna de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia