Institut Català de les Dones

Píndoles formatives adreçades a entitats

L'Institut Català de les Dones ofereix formacions a entitats per aprofundir en la transformació feminista

query_builder   19 octubre 2022 10:07

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de les Dones ofereix formacions a entitats per aprofundir en la transformació feminista

  1. Les set formacions s’adrecen a membres d’entitats que treballen amb dones i des dels feminismes
  2. La presidenta de l'Institut Català de les Dones: "l’objectiu és que les entitats de dones i feministes puguin millorar la seva capacitat d’incidència i de treball”

L’Institut Català de les Dones oferirà, durant aquesta tardor, set formacions en format híbrid (presencial i online) a persones membres d’entitats, d’arreu del territori català, que treballen amb dones i des dels feminismes. L’objectiu de les formacions, sota el títol “Feminismes i transversalitat”, és aprofundir en determinats recursos tècnics i polítics des dels feminismes en àmbits que les mateixes entitats han assenyalat. A més, aquestes formacions permeten enfortir el treball en xarxa entre l’Institut Català de les Dones i les entitats per avançar envers la transformació feminista a Catalunya. En aquest sentit, la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés, ha explicat que “aquestes píndoles formatives tenen l’objectiu que les entitats de dones i feministes puguin millorar la seva capacitat d’incidència i de treball. Aquestes formacions van en la línia d’enfortir el teixit associatiu, donant eines i podent acompanyar les entitats.”

Les formacions que s’ofereixen són: 

  1. Disseny de Projectes amb Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans– Part I. 26 d’octubre
  2. Lideratge feminista - 2 de novembre
  3. Transversalitat feminista - 9 de novembre
  4. Disseny de Projectes amb Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans– Part II. 16 de novembre
  5. Avaluació feminista - 23 de novembre
  6. Projectes europeus – 30 de novembre 
  7. Incidència feminista – 14 de desembre

Cada formació té una durada de 2’5 h. Les formacions es gravaran i es penjaran al web de l’Institut Català de les Dones, i restaran obertes a totes les persones interessades en visionar-les.

Aquestes formacions s’emmarquen en el compromís que l’Institut Català de les Dones té d’afavorir la participació de les associacions de dones i de les entitats que treballen a favor de la igualtat efectiva entre dones i homes en les decisions polítiques, socials, culturals, econòmiques i educatives que es prenen en tots els àmbits de la societat.

Inscripcions aquí

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia