Delegació a Tarragona

Fotografia del nou delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo

Àngel Xifré Arroyo, nou delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona

query_builder   25 octubre 2022 13:57

event_note Nota de premsa

Àngel Xifré Arroyo, nou delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona

  1. El Consell Executiu ha aprovat el seu nomenament en la reunió d’aquest matí
  2. Substituirà Teresa Pallarès Piqué, que ha estat delegada des del mes de juny del 2021

El Consell Executiu d’aquest matí ha aprovat nomenar Àngel Xifré Arroyo nou delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona. Substituirà en el càrrec Teresa Pallarès Piqué, que ha estat delegada des del juny del 2021.

Nascut a Reus el 16 de setembre de 1961, Xifré ha estat el Director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural des del 2021 fins a l’actualitat. També és l’alcalde d’Almoster (Baix Camp) des del 2004.

És llicenciat en Ciències Matemàtiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i té el postgrau d’Especialista Universitari en Participació Ciutadana i Comunicació per la Universitat Rovira i Virgili. També té el postgrau en Formació en Estudis sobre Immigració per la Universitat de Lleida.

Pel que fa a la trajectòria professional, és catedràtic de Matemàtiques del Departament d’Educació i va ser Director de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà entre els anys 1988 i 1991. També va exercir el mateix càrrec a l’Institut Gabriel Ferrater de Reus entre els anys 1994 i 2001.

Ha estat Director dels Serveis Territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona entre els anys 2007 i 2011 i Director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona entre els anys 2016 i 2021.

El Consell Executiu d’aquest matí també ha acordat nomenar els delegats territorials del Govern a la Catalunya Central i l’Alt Pirineu i l’Aran.

1  

Imatges

Fotografia del nou delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo

Fotografia del nou delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo 100534

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia