Empresa i Treball

pexels

Conseller Torrent: "Catalunya ha de poder gestionar els recursos dels Next Generation de l'automoció"

query_builder   26 octubre 2022 14:00

event_note Nota de premsa

Conseller Torrent: "Catalunya ha de poder gestionar els recursos dels Next Generation de l'automoció"

  1. El conseller ha qualificat de “preocupant” el repartiment del PERTE del vehicle elèctric i ha instat al govern de l’Estat a “traspassar els recursos disponibles per gestionar-los de manera més eficient”
  2. Torrent ha denunciat que només s’ha desplegat un 30% dels recursos disponibles i que hi ha projectes claus que estan “infrafinançats”

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha instat el Govern de l’Estat a traspassar els recursos disponibles del PERTE del vehicle elèctric i connectat per “gestionar-los de manera més eficient i per garantir que arribin a aquells projectes claus i transformadors per a la indústria de l’automoció”.

“Catalunya ha de poder gestionar els recursos dels Next Generation de l’automoció en un procés de canvi que és cabdal no només pel present sinó que explicarà el pes que aquest sector econòmic tindrà en el futur”, ha dit el conseller.

El conseller ha qualificat de “preocupant” el repartiment d’aquests fons, ja que no “compleix ni les expectatives creades per les empreses ni les de la Generalitat de Catalunya”. En aquest sentit, Torrent ha assegurat que “no té cap sentit que els projectes empresarials que han de ser el motor de transformació del sector estiguin infrafinançats” ni que “hi hagi un desplegament de només un 30% d’uns recursos disponibles que són importantíssims i sobre els quals Europa ha fet un esforç molt important per ajudar a la indústria”.

El conseller ha fet aquestes declaracions aquest matí durant la presentació de les línies mestres dels nous ajuts del Fons Tecnològic enfocats a impulsar la transformació digital dels comerços amb els fons Next Generation EU.

Segueix-nos a les xarxes

_________________________________________________________

Twitter @empresacat | Twitter @treballcat

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia