Mossos d'Esquadra

CME

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per emmagatzemar 1.243 kg d'haixix en un domicili de Sant Iscle de Vallalta (Maresme)

query_builder   1 novembre 2022 10:21

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per emmagatzemar 1.243 kg d'haixix en un domicili de Sant Iscle de Vallalta (Maresme)

· La droga intervinguda està valorada en 2.552.502 euros

· El detingut havia llogat un habitatge d’ús turístic per guardar-hi la droga

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Arenys de Mar van detenir, la matinada del 29 d’octubre, un home de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

El passat dissabte ens van alertar de la presència d’uns desconeguts que descarregaven caixes d’un vehicle, de manera precipitada i a altes hores de la matinada, a la població de Sant Iscle de Vallalta (Maresme).

En arribar al lloc, els agents van localitzar una furgoneta amb caixes a l’interior. A més, al pati del domicili del davant es van trobar més caixes i una persona a l’interior de la casa.

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra va escorcollar la furgoneta i va realitzar una entrada i perquisició al domicili, on va trobar-hi 1.243 quilos d’haixix repartits en caixes i bosses d’esport i 48.000 euros en efectiu. Segons dades facilitades per l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior, el preu del total de la substància intervinguda és de 2.552.502 euros.

En l’entrada també hi va participar l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), la Unitat Canina del cos i la Unitat d’Investigació de Premià de Mar. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

El detingut va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, on es va decretar llibertat amb càrrecs.


Àrea de Comunicació

Granollers, 1 de novembre de 2022

3  

Imatges

Foto1

Foto1 1445384

Foto2

Foto2 2261818

Foto3

Foto3 2176159

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia