President

Pilar de cinc dels Castellers de Vilafranca

El president Aragonès als Castellers de Vilafranca: "No deixeu mai de pensar en gran"

query_builder   2 novembre 2022 19:43

event_note Nota de premsa

El president Aragonès als Castellers de Vilafranca: "No deixeu mai de pensar en gran"

  1. El cap de l’Executiu, juntament amb la consellera de Cultura, ha rebut al Palau la colla guanyadora del Concurs de Castells d’enguany


El president de la Generalitat, Pere Aragonès, juntament amb la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ha rebut aquesta tarda al Palau els Castellers de Vilafranca, que han ofert el trofeu de guanyadors del darrer Concurs de Castells. El cap de l’Executiu ha felicitat els castellers per la seva victòria i per haver carregat ahir per primera vegada, en la diada de Tots Sants, un pilar de 9 amb folre, manilles i puntals. “Sou un orgull per al país sencer i, després de la gesta d’ahir, també fora de Catalunya”, els ha dit el president, queha convidat els membres de la colla a “nodeixar mai de pensar en gran”.

El president i la consellera, amb els Castellers de Vilafranca. Autor: Jordi Bedmar
El president i la consellera, amb els Castellers de Vilafranca. Autor: Jordi Bedmar
{"name":"2022/11/02/19/41/10ab1cd5-dd1f-4330-9fce-5ffdd91ab52c.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":216827}

Pere Aragonès ha subratllat que els castells “ajunten esforços de gent molt diversa en edats, procedències i orígens per fer pinya, treballar en els assajos i aconseguint aixecar castells que facin emocionar a tot un país”. I ha remarcat el fet que ho facin “de forma inclusiva, obrint les portes a tothom”.En aquesta mateixa línia, el president Aragonès ha posat en valor que “tothom faci pinya perquè el més petit de tots arribi el més amunt possible”.

En l’acte també ha intervingut la consellera de Cultura, que ha recordat que “els castells van ser una de les activitats de cultura popular que més va costar reprendre després de la pandèmia” i ha afegit que “semblava que no podríem arribar al nivell anterior a la pandèmia, però res més lluny de la realitat, els castells han tornat i amb molt poc temps han arribat a un nivell espectacular”.“La veritat és que ja no sé quin serà el nou repte, perquè per a vosaltres el cel no té límits”, els ha dit.

3  

Imatges

El president amb el president dels Castellers de Vilafranca

El president amb el president dels Castellers de Vilafranca 3905600

Fotografia de grup

Fotografia de grup 2723689

Pilar de cinc

Pilar de cinc 3870086

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia