1. El conseller d’Empresa i Treball començarà la missió institucional visitant la fàbrica de l’empresa sud-coreana de components de bateries, ILJIN Materials, a Malàisia
  2. Posteriorment es desplaçarà al Japó per posicionar Catalunya com a destí d’inversions davant d’empreses locals i conèixer projectes tecnològics punters en els àmbits dels semiconductors i l’hidrogen verd


El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, comença el pròxim dilluns, 7 de novembre de 2022, un viatge institucional a l’Àsia amb l’objectiu de posicionar Catalunya en els àmbits dels semiconductors, les bateries i l’hidrogen verd. Torrent es reunirà amb empreses locals d’aquests sectors per promoure noves inversions a Catalunya i conèixer de primera mà projectes tecnològics punters que es desenvolupen en aquesta regió.

El titular d’Empresa i Treball iniciarà el seu viatge dilluns a Malàisia, on visitarà la planta de producció de l’empresa sud-coreana de components de bateries, ILJIN Materials. Es tracta de l’única fàbrica que la companyia té actualment fora de Corea del Sud i que complementarà la futura planta de producció que la multinacional construirà a Mont-roig del Camp.

La nova fàbrica a Catalunya, que suposarà una inversió de 600 milions d’euros i la creació de 500 llocs de treball, estarà operativa a partir del 2025 i disposarà d’una superfície de 30.000m2. Així, la visita del conseller a Malàisia servirà per conèixer de primera mà el funcionament d’una planta d’aquestes característiques i l’efecte multiplicador que ha tingut per als proveïdors locals, tal com es preveu que passi a Mont-roig del Camp.

Posteriorment, Torrent es desplaçarà fins divendres a Tòquio i Yokohama, al Japó, per reunir-se amb empreses locals i centres tecnològics dels sectors dels semiconductors i l’hidrogen. Durant les trobades el conseller explicarà els actius que presenta Catalunya per posicionar-se com a destí d’inversions en aquests sectors i fomentar la col·laboració tecnològica i d’innovació entre ambdós països. El titular d’Empresa i Treball també es reunirà amb empreses japoneses que ja estan establertes a Catalunya.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat
  2. Facebook @acciocat
  3. Linkedin ACCIÓ