Sala de premsa

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern destaca al Celler Mas Vicens "la posició de prestigi assolida en temps rècord per la qualitat dels seus vins"

El delegat del Govern, Xavier Sabaté, ha visitat aquest matí el celler Mas Vicenç, a Cabra del Camp (Alt Camp) i n'ha destacat "la posició de prestigi assolida en temps rècord per la qualitat dels seus vins".

El Celler Mas Vicenç, dirigit per l'enòleg Vicenç Ferré, va començar l’activitat vitivinícola l'any 2004 i en aquests anys ha rebut diverses distincions. També des dels inicis, el celler potencia l'enoturisme per tal de donar a conèixer els seus productes, una gamma de sis vins i l'oli verge extra, en primera mà.  

Xavier Sabaté ha destacat "l'aposta i la imaginació que Vicenç Ferré està aplicant als vins del celler la qual cosa demostra que al Camp de Tarragona tenim futur en el sector agrari”. El delegat del Govern ha comentat que “és encoratjador veure com la gent jove s'implica i treballa per donar prestigi als productes de la terra".

Xavier Sabaté ha recordat que durant la seva responsabilitat com a conseller de Governació i Administracions Públiques, l’any 2006,  "vaig recomanar a tots els alcaldes i alcaldesses de Catalunya per escrit el consum i la promoció dels productes de la terra, per descomptat també dels vins" i ha afegit que “com a delegat territorial del Govern al Camp de Tarragona i personalment recupero el prec i demano que tant les institucions com els restauradors del país consumeixin vins de les denominacions d’origen catalanes".

Quant a la DO Tarragona, Xavier Sabaté ha assegurat que " té un llarg recorregut encara perquè els preus són competitius i la qualitat dels seus vins cada dia va en augment" i ha comentat que "Mas Vicenç és una molt bona aposta i dóna prestigi a la denominació d'origen de Tarragona".  El delegat del Govern ha celebrat que la propera campanya de la verema es presenti “amb bones perspectives tant de producció com de qualitat" d’acord amb les dades tècniques que tenen hores d'ara els viticultors.

El Celler Mas Vicenç produeix anualment 25.000 ampolles, de les quals 10.000 són del vi negre criança que al Firagost de Valls ha estat distingit amb el primer premi entre els vins de criança, per segon any consecutiu.  

Per últim, el delegat del Govern ha volgut celebrar també que Mas Vicenç aposti per la producció de l’oli. “Un producte que encara no ha estat prou valorat i que hem de promocionar entre tots amb iniciatives interessants com la de Cabacés de crear un centre de foment de l’oli”.

Més informació a www.masvicens.com
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia