Centre Estudis Opinió

3a onada del Baròmetre d'Opinió Política 2022

El CEO publica els resultats de la 3a onada del Baròmetre de 2022

query_builder   9 novembre 2022 12:10

event_note Nota de premsa

El CEO publica els resultats de la 3a onada del Baròmetre de 2022

El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, les dades corresponents a l’última onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2022.

El Baròmetre d’Opinió Política és una enquesta que el CEO realitza periòdicament des de l’any 2005. Inclou preguntes sobre el comportament polític, la valoració dels líders polítics, les preferències sobre les relacions Catalunya-Espanya, la valoració de les institucions, del context econòmic, i altres qüestions sociopolítiques d’interès.

En aquesta enquesta, el CEO realitza una estimació de vot i d’escons per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats, que s’ha realitzat emprant el codi publicat a https://github.com/ceopinio

En aquesta onada s’hi inclouen preguntes sobre associacionisme i participació, sobre política internacional o sobre el llegat dels presidents Pujol i Maragall, entre d’altres. 

El treball de camp del segon Baròmetre de l’any s’ha fet entre 27 de setembre i el 21 d’octubre mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 2.000 individus. 

Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO. D’altra banda, si voleu consultar els evolutius històrics amb les dades del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins l’actualitat ho podeu fer a través de l’EvoluCEO.

1  

Fitxers adjunts

3a onada Baròmetre d'Opinió Política 2022

3a onada Baròmetre d'Opinió Política 2022
PDF | 2063266

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia