Interior

Foto

Elena anuncia un pla policial específic per als barris de la Florida i les Planes de l'Hospitalet de Llobregat

query_builder   10 novembre 2022 12:50

event_note Nota de premsa

Elena anuncia un pla policial específic per als barris de la Florida i les Planes de l'Hospitalet de Llobregat

Foto{"name":"2022/11/10/12/44/d94ee2d5-3bb4-4afb-b92d-bc6a067a1ae2.jpg","author":"Interior","type":"0","location":"0","weight":129746}


El Pla Tetra incrementarà la prevenció de fets delictius i infraccions administratives per augmentar la sensació de seguretat en aquesta zona de l’Hospitalet


El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, juntament amb l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín Martínez, ha presentat aquest matí a la Junta Local de Seguretat del municipi un pla policial específic per als barris de La Florida i Les Planes.

El principal objectiu del Pla Tetra, elaborat coordinadament per Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet, és la prevenció de fets delictius, especialment els robatoris amb violència i robatoris amb força, furts i delictes contra la salut pública. “Els Mossos d’Esquadra i les Policies Locals hi són permanentment. És imprescindible actuar i complir el compromís que hem adquirit que requereix de més presència i molta constància i seguiment, sobretot a les zones on s’hi ha detectat més problemes i més realitat d’inseguretat”, ha manifestat el conseller en declaracions als mitjans de comunicació.

Elena també ha explicat que el pla busca incidir de forma especial en l’espai públic, el transport públic i establiments comercials, amb un major control de les activitats, prevenint delictes i infraccions administratives a l’interior dels locals i augmentar la sensació de seguretat de la ciutadania.

El conseller ha agraït la feina “sempre coordinada de tots els cossos de seguretat, la predisposició de l'Ajuntament i l’ajuda ciutadana”, i ha avançat que “es faran trobades per fer una valoració de com evoluciona la situació”.

Elena ha destacat que enguany “hi ha hagut un 25% més d’hores de patrullatge per part dels Mossos d’Esquadra (6.400 hores per 5.120 l’any 2019), així com un increment d’un 21’1% de les detencions”. El titular d’Interior també ha destacat l’increment d’agents de Mossos, amb un total de 22 nous agents els últims dos anys.





El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia